Sunt clarvăzător. Practic remote viewing, auditing, acting, mai nou și contra cost. Pentru 5 lei îți ghicesc trecutul prezentul și viitorul. Pentru 1 leu în plus, viitorul ți-l și aranjez, de 1 leu. Plata prin paypal, pe bune. Info prin mesaj privat sau felicitare. Acestea zind fise, mi-am pus benoculul pe Mister Mosotti. N-a murit ( încă) și va reveni.
Ca de obicei, glumesc serios.
Practic para (și pata-) psihologia de 57 de ani. Și sunt la a treia generație, bunica vrăjitoare, etc. Și cum nu vreau aă duc cu mine întunecata știință acolo unde voi împinge panseluțele în sus, caut și ucenici de vrăjitor. Așa-i că vrei!
Domnule Sadrian, chiar sunteți psiholog și mai ales parapsiholog?!
Din toate cunoștințele mele, parapsihologia este ramura studiului dincolo de psihologie, adică se studiază aici lucruri precum telepatia, "văzutul" viitorului, spectre astrale și spectre de energie, hipnoza și chiar și partea de medium. Așadar, în ale acestora sunteți expert? Dacă da, vă jur că am să încep să vă implor să-mi dați și mie un post de ucenic.
) Ăsta o fost visul meu.
Să studiez parapsihologia și să ajut poliția la descoperirea unor crime și cadavre.
Întrebare extra. Cum faceți să vedeți ceva de genul? Cum aveți acces la ceva ce este în afara normalului de a vedea? Cum vedeți ceva ascuns simțurilor noastre?
Este vorba de un har aici, așa cum susțin toți sau este vorba doar de ceva studiu aprofundat și niște legi anume de urmat?
Domnule Sadrian, chiar sunteți psiholog și mai ales parapsiholog?! Da, așa cum am menționat, din 1966. Numără d-ta anii. Din toate cunoștințele mele, parapsihologia este ramura studiului dincolo de psihologie, adică se studiază aici lucruri precum telepatia, "văzutul" viitorului, spectre astrale și spectre de energie, hipnoza și chiar și partea de medium. Așadar, în ale acestora sunteți expert? Da, expert nu aș putea zice, căci este o artă. nu este o știință exactă, dar dacă aveți acasă o pisică neagră cu vârful cozii alb, pot vedea și aceasta. Și ce ați mâncat aseară și câți bani aveți pe card. Am făcut din toate acestea, pe ici pe colo. când și când.
Dacă da, vă jur că am să încep să vă implor să-mi dați și mie un post de ucenic. laughing) Ăsta o fost visul meu. happy Să studiez parapsihologia și să ajut poliția la descoperirea unor crime și cadavre. happy
Ți-am dat deja acest post, ești deja ucenicul meu,
Întrebare extra. happy Cum faceți să vedeți ceva de genul?
Pot să îți explic simplu cum fac. Sunt fizician fanatic și cred în biocâmp. Dacă ți-am spus asta, nu înseamnă că vei putea face și d-ta asta de mâine. De ce cred asta, fiindcă am trăit pe pielea mea. Am învățat lucruri la marginea realității, căci era să fiu omorât de 10 ori și am scăpat. Și pe pielea cadavrelor clienților., căci nu i-am putut salva pe toți.
Cum aveți acces la ceva ce este în afara normalului de a vedea?
Așa văd, prin biocâmp. Cum vedeți ceva ascuns simțurilor noastre? Simțurile noastre sunt oficial 5, dat mai este și al 6-lea și altele, care sunt accesibile prin antrenament, când miza la ruletă. nu-i un om ci o planetă,
happy Este vorba de un har aici, așa cum susțin toți sau este vorba doar de ceva studiu aprofundat și niște legi anume de urmat? Poate fi și har moștenit ( gene chiar, etc) căci sunt la a 3-a generație, bunica din partea mamei a fost vrăjitoare, dar nu mama Omida, soră cu Portocala, care scoate din tine argintul viu cu 5000 de lei ședința. Ea, bunica, avea tariful 5 lei., prețul a 1 kg de pâine neagră, și nu practica la publicul larg, era foarte discretă cu talentul ei. Dacă sunt legi de urmat, este greu să mă pronunț. Eu de exemplu de 40 de ani caut legile fizice ale fenomenelor acesta, dar îmi lipsesc amarrrrnic un milion de parai și o echipă.
Dar pe bune, nu prea văd cum să te învăț, aici și acum. Cât de bezmetic este în zona asta, unde îți scriu acum., nu este locul potrivit, care are un singur beneficiu, că lumea se comportă la limită, find toți anonimi și dau din ei toată voma uneori, ceea ce e intere. Am putea încerca prin mesaj privat sau felicitare, să abordăm. Dar să nu crezi că va fi ușor. Că eu îți predau curs ca la facultă și gata, devii profiler fbi ( sri, sie, și alți comisari) în 2 timpi și 3 mișcări. Ce am învățat eu în 57 de ani, pe mii de cazuri nu am cum să te învăț într-un semestru.
Am ceva pe Internet, așa ca din întâmplare. Și în română și in frangleză. Dar sunt ( tot așa, ca din întîmplare) mesaje codate. Adică cu coadă. Ca pisica neagră, cu vârful cozii alb. Cere., și o să îți dau linkurile.
Posed și arta îmbrobodirii, așa cum poți vedea, mai sus. Mă cheamă și Petru, Petre, Petric, ( nume ne oficial) și mă semnez uneori Petrișor ( P. Trishor). Am și porecla Sogunu, căci eu am adus Aikido în Cluj, prin anul 92. Mai vrei, mai poți, sau ai abandonat deja?
E viu si bine. Daca nu, e mort si bine. In ambele cazuri, sa ii dorim numai de bine. O sa revina el pe aici. Sau nu.
Tare amuzant mai sunteți domnule Gabi. )
Sper ca prin orice o trece mister Mosotti să-și revină și să apară pe aici, la fel de smart și plin de serenitate cum îl știam eu cândva pe domnul Mosotti. La ce răspunsuri scria în ultima vreme, pe bune că nu aș fi zis că omul ăla e posibil să sufere de vreo boală, mai ales psihică. Parcă bolile astea nu sunt pentru oameni așa plini de lejeritate și pace, cum îl percepusem eu, evident doar din ceea ce scria mister Mosotti pe aici.
Dar sper să reapară.
Deși eu nu neg și nu-mi iese nici azi varianta, pe care o susținusem și atunci în primăvară, chiar lui, că e posibil ca vocile sau orice o fi auzit și simțit el atunci, să nu fie de natură psihiatrică și de fapt să fie de natură ezoterică. Iar dacă e așa... oare acum să asistăm la degradarea domnului Mosotti, dar nu din cauza unui dezechilibru la mansardă ci a unei entități paranormale ce i-o fi acaparat trupul și mintea și în final i-a acaparat și degradat sufletul?!? Încă îmi stă în minte toate aceste întrebări în legătură cu cazul domnului Mosotti?
@anonim3247: Zi breh forumul Softpedia, ca nu o fi foc. Oricum, e varza fata de ce era odata.
@Parakeets: Bolile in general nu urla. Depinde de om cum se manifesta. Unii se dau de ceasul mortii ca le-a iesit o buba in virful nasului, altii duc in spate un cancer fara sa se bata cu pumnul in piept ca ia uite ce sufera ei si merita un loc special in societate si tratament preferential. Entitate paranormala, hahaha. As vrea si eu o entitate paranormala care sa imi dea mai mult chef de munca. Gen sa fac 5-6000 EUR lunar si sa donez jumatate (deloc ceva imposibil in contextul meu lucrativ actual).
Deci vă confruntați și dv cu o stare din asta dezolantă și demotivantă? Dacă da, vă înțeleg, eu trag de mine de când mă știu să duc ceva la bun sfârșit. Și abia trag și iar trag, dar totul iese mai greu. Dar na, nici nu mă plâng că dacă iese ceva mai greu, nu înseamnă că totuși cu determinare, dorință și oleacă de tras mai dublu, nu iese. Și deja am două lucruri de care am tras până o ieșit ceva (permisul și munca în învățământ, niciuna nu o ieșit din prima) așa că vă înțeleg.
Dar dumneavoastră dacă ziceți că totuși aveți o firmă (acolo nu depindeți cumva și de angajații dv, în a vă crește veniturile firmei)?
Iar dacă e așa, știți, că oricât v-ați lupta dv tot mai depindeți și dv la rândul dv de alți angajați. Vă pot doar sugera să faceți niște restructurări, asta încazul în care nu sunteți mulțumit de actualii angajați, dar asta nu ați auzit de la mine, deoarece la așa ceva nu vreau să fiu părtașă? am suferit mult când nu am fost primită pe la privat și nu mi s-a oferit credit doar pentru că nu am experiență, așa că, aici intru pe un teren sensibil for me, deci vreau ca aici pe TPU să vă țin minte ca un amic și un TPUaș drag și nu un șef (și cine știe să vă adaug la lista de oameni pe care cândva sau de cândva nu am mai agreeat și presimt că totuși nu ați merita asta, pentru că pe dv nu v-am întâlnit la un interviu de angajare.).
Dar totuși ca amică de pe TPU vă sugerez să faceți ce credeți dv că e de cuviință și mai bine pentru firma dv. Deși am impresia că totuși sunteți dintre șefii care au ținut cont și de oamenii din firma dv și nu doar de cifra banilor.
Sau cel puțin asta vreau eu să cred...
Nu de ieri-de alaltaieri. Dar I'm working on it si parca-parca ar functiona. Firma nu are angajati. Inafara de mine. Iar de la inceputulu lui iulie, firma mea nu mai are angajati si eu lucrez ca angajat la o a doua firma, unde actionar unic e o firma din Austria. In fine, e mai complicat, cert e ca depinde de mine daca fac 0 sau 4-5-6-10.000 EUR pe luna.
P.S. Legat de angajare, prostia cu experienta e o prostie. Ma intereseaza ce poate sa faca omul/oama cand il/o testez in vederea angajarii, apoi cum se descurca in perioada de proba. Ulterior, nu ma doare mina sa ii dau de 2-3 ori media industriei, ca nu vreau sa ajung cel mai bogat din cimitir. Bine, nu vreau sa ajung nici in cimitir, dar asta e deja alta poveste...
Domnule Gabi, tot amuzant ați rămas )
Deci tot n-am priceput pe deplin cum e firma dumneavoastră, dar am priceput că totuși se ține cont de ce venit aduceți acolo, și că de venitul din firma dv mai depinde o altă firmă mai mare?! E adevărat așa? Interesantă firmă mai aveți, dacă e așa.
)
Acum vorbind lucruri serioase pe acest forum care se vrea a fi la fel de serios (se vrea ), dar nu mereu și iese, că mna, mai există și pe aici lume pusă pe șotii și atât
) dar, dacă vă ajută vreodată un alt cap și noi idei, sau vreți un cap să aducă vreo nouă idee (evident dacă e de așa natură firma dv) nu ezitați să mă întrebați.
Pentru mine una sună o oportunitate faină să experimentez ceva nou sub soare.
P.S. Domnule Gabi, nu vă cer vreun post sau ceva la firma dv, oricum bănui că sunteți din celălalt capăt al țării ) și oricum ați spus că nu aveți angajați și nevoie de ei, eu vă propun ca dacă aveți vreodată nevoie în ceva de o a doua părere sau de un alt unghi de vedere sau pur și simplu o discuție pe un subiect legat de jobul dv și firma dv (evident dacă nu e secret de stat
) aici sunt. Și chiar voi fi entuziasmată să vă ajut. Evident că totul va fi gratis. Simplul fapt că o idee de a mea, ar ajuta pe cineva, îmi va prinde bine.
)
Bine, acum o dau în visare, eu și visele mele de a salva lumea și societatea? nu mă voi schimba vreodată ) dar totuși propunerea rămâne de dragul conversației, dar și valabilă dacă vreodată aveți nevoie de ceva cu o idee sau un sfat
) evident până la dezactivarea again al noului cont
Eu sunt tare indecisă în multe privințe printre care și în menținerea contului de TPU
Uneori ador platforma asta și chiar oamenii de aici, ador să scriu pe aici, mai ales cu oamenii cu care m-am înțeles, să dezbat subiecte și să spun măcar aici tot ce dețin și cunosc prin minte sau pur și simplu să spun ceea ce cred despre viață și Univers, dar parcă uneori ador și ideea de a mă izola și a fi alone în Univers și chiar de a simți așa, ușor, că m-am evaporat din lume.
Cine nu a încercat vreodată, îndemn să o facă uneori și evaporarea asta e faină. Să uiți de tot și să simți că nu mai contează nimic. E tot o formă de evadare și izolarea asta.
Plus că uneori evadarea e bună pentru a avea mai bine acces la sinele nostru, a ne aprecia, iubi, dezmierda și accepta sinele.
Dar da, și când abuzăm de izolare e iar un feeling creepy, am simțit și eu, parcă te schingiuiește uneori, te face chiar un nepăsător și un orb, parcă de la prea multă izolare, pierzi noțiunea timpului, a spațiului chiar, a realității, uiți că de fapt ai niște probleme și chiar în loc să le vezi ca să le rectifici, ajungi să le bagi sub preș și să uiți complet de ele. Deci uneori da, nici prea multă izolare nu e soluția.
Firma mea o foloseam pentru a factura catre firma din Austria. Intre timp, oamenii s-au gindit sa faca un pic de optimizare fiscala, asa ca s-a nascut filiala asta din Romania, de a carei infiintare m-am ocupat eu, iar acum sunt unicul angajat si ala care isi bate capul cu birocratia.
Nu e problema ca sintem dintr-un alt colt al tarii. Al planetei. Prin firma asta noua imi platesc colegi care traiesc in India, Irlanda, UK, USA. A, da, si un vecin de oras si fost coleg in alte ocazii. Legat de ajutor, pe bani ar fi engleza + germana. In romana ar fi non-profit pentru un site non-profit de-al meu, si anume lnt.ro
Lega de schimbarea si salvarea lumii per total, necesita mai intii ca noi sa ne schimbam. Revin miine, acum sunt ropt.
Cum era de așteptam, birocrație peste tot... Nici dv nu ați scăpat.
Nimeni nu scapă de faimoasa birocrație. Orice, dar teancul cu hârtii să fie acolo.
Dar eu mă refeream mai mult că dacă vreodată aveți nevoie de vreo idee creativă și ingenioasă, să mă anunțați, să-mi bat și eu capul cu o idee. Dar dacă ziceți că e doar birocrație, probabil nu aveți nevoie de idei cum să vindeți sau cine știe ce să inventați
)
Și asta da, suntem mult prea capabili să salvăm sau să știm cum am proceda dacă am avea problemele altora, dar niciodată să ne salvăm sau să găsim rezolvare propriilor probleme.
Păi Blackanne, tu apăruseși, ba chiar tu ai întrebat de mine, deci ce rost avea să mai întreb și eu de tine? Oricum ți-am răspuns la întrebare, deși eu chiar credeam că întrebi cu oleacă de minimă importanță, dar mna, am aflat de ce întrebai de mine :/ doar ca să afli ce am pus în micul tău blestem.
Aia e, nu mi-e frică să recunosc aici, public că am pus un mic blestem pe fruntea ta, în iarnă când te luai de mine și pnm mea, ăla s-o adeverit.
Chiar regret... deși oare regretele mai ajută la ceva acum?! :/ Deci dacă tu chiar și cu blestemele mele încă ești viu și sănătos, am impresia că da, tu chiar ești strong.
Deși nu știu dacă mai ții minte, dar o dată mai în iarnă după ce totuși mi-a scăzut ura față de tine, ți-am zis să-mi dai de veste dacă se adeveresc, să fac o dezlegare. Sincer, afum habar nu am cum o fac, dar aștept să văd ce va mai urma, ce te va mai călca/mușca/ce vei mai pierde
) ca să văd că totuși ăsta cu blestemul e pe bune.
Sper doar să nu mă urăști prea tare și sper ca dacă totuși s-o lipit de tine, la mine să nu se mai întoarcă
Chiar am fost inconștientă când am făcut asta, dar dacă totuși nu e doar o glumă tot ce mi-ai mărturisit, să știi că de Paște am continuat-o cu a-i blestema pe unii pe drum, că am avut impresia că au râs de mine. Sper că oamenii ăia nu pățesc și ăia ceva
( după ce fac bullshiturile astea regret, dar e prea târziu... iar cu ura și cu blestemele am observat că am sărit calul în ultima vreme.
( Cum mă pot vindeca oare de asta?
Deci oricum te-am căutat și pe tine pe aici Blackanne Dar nu știam cum să găsesc TPUași pe aici. Noroc că ai întrebat tu de mine, și așa am dat de tine.
Apoi am aflat și v-am mai găsit pe unii dintre voi.
Dar de Mosotti am întrebat, deoarece nu l-am mai văzut activ de ceva vreme și i-am dat și cerere de prietenie și nu am primit niciun răspuns, cum eu sunt și mai paranoică ( de fel) mă gândeam că poate i-am dat vreun răspuns nașpa pe vechiul cont și acum mă urăște. Dar aia e. Am încredere că nu e un om ca mine, plin de ură, deci va apărea pe aici cândva. Și vom dezbate subiecte faine, ca în trecut, cum o făceam odată.
Deși admit că pe noul cont și după ultimele luni, nu mă mai simt așa de dornică de a socializa și vorbi nici chiar pe TPU. Ori m-am plictisit, ori señorita Rosalia chiar a reușit să mă facă să mă îndoiesc de mine teribil. Iar dacă e a doua variantă, atunci femeia aia, oricine ar fi, e probabil o pricepută în a se juca cu mintea umană.
Și mai am câțiva oameni pe care-i caut pe aici pe TPU și de care nu am reușit să dau. Dar oricum nu mai caut pe nimeni, că peste ceva timp cred că plec iar. Uneori simt nevoia de singurătate, de tăcere, de a-mi auzi doar vocea mea interioară și doar părerile mele. Uneori mă obsesc atâția oameni cu atâtea păreri și idei. Uneori mă debusolează atâtea sfaturi, dar mai ales să iau o decizie. Dar mna, aia e, tot vina mea e că cer sfaturi altora, dacă le ceri, le vei primi.
Iar alteori admit că pur și simplu (deși sper să nu mă facă cineva schizofrenă pe aici) dar mda, simt nevoia să vorbesc doar eu cu mine, eu singură. Nu aveți idee cât de fascinant este uneori. E chiar fain să vorbești doar tu cu tine și să te aprobi în tot.
)