Prezentă. Nu prea știu de faza aromantică, pentru că vreau să experimentez relații, însă mă consider mai mult tipul de persoana cu "bro" decât cu "iubirea vieții mele", deci cu siguranță sunt orice numa' romantică nu.
Și 19. Peste câteva luni 20.
Mă întreb dacă starea ta "asexuală, aromantică și virgină" nu are cumva legătură cu faptul că la vârsta de 23 de ani ești pasionat de "Lego Ninjago" și de "Buburuza și Motan Noir"
Care e treaba cu aceste mistouri cat se poate de inutile? Daca jumatate din adultii din lume s-ar uita la animatii sau ar avea hobby-uri care sa le aminteasca de copilarie, de pe vremea cand nu erau cu morocovul in fund, am fi mult mai bine cu totii, si copiii ar avea de castigat. Decat sa se descarce prin bautura sau alte,, pasiuni'' cat se poate de nocive si costisitoare, nu numai pentru ei dar si pentru cei din jur, mai bine asa.
Nu făceam niciun mișto. Există în mod evident o legătură între cele două chestiuni.
Este o mare diferență între un adult care se uită cu plăcere la o animație sau face din când în când lucruri copilărești (și eu fac asta și nu-mi este rușine să o recunosc) și un adult care-și petrece timpul uitându-se la animații pentru preșcolari până în punctul în care-și ignoră complet celelalte aspecte ale vieții.
Dacă ai curiozitatea să parcurgi alte întrebări ale lui ALM2000RO vei vedea cum se autodescrie:
"Urăsc munca, n-am lucrat niciodată nimic și nici n-am de gând. Îmi convine că stau ca un trântor, ca un întreținut 100%. Sunt de o lene și de o ignoranță totală, pot să nu fac nimic ore întregi și nu mi-e rușine că sunt așa."
Mă îndoiesc că soluția pentru el este să aibă mai multe hobby-uri care-i amintesc de copilărie.
Aa, my bad.Cand prezinti lucurile din perspectiva asta, in mod cert situatia se schimba.
Vad ca e veche intrebarea da simt nevoia sa spun ca eu sunt asa si am 20 de ani, fac 21.Nu e o experienta placuta fiindca sunt diferita de "normalitate".Am simtit un fel de atractie romantica doar o data pe la 12 ani, si de atunci n am mai avut niciun sentiment asemanator, nu prea stiu ce e cu mine.Oh well :/
ColdHeart întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: