Eu am cont de Facebook de prin 2010, si pana acum am fix 3 poze de profil, pe care nu le-am schimbat niciodata
Am persoane in lista de prieteni (fete majoritatea) care isi schimba poza de profil chiar si de doua-trei ori pe zi, fie cu o poza noua, fie cu alta poza din album, ca sa adune mai multe like-uri.
Eu zic sa o schimbi de cate ori ai o poza buna, nu e nimic rau in asta, atat timp cat nu exagerezi, iar pozele sunt diferite, nu facute in casa in acelasi coltisor de camera, cu aceeasi expresie, cum au unii
Eu am o vara care isi schimba poza de profil zilnic. Nu vad ceva rau in asta.
Eu imi schimb poza o data la 2-3 saptamani, dar nu trebuie sa faci ca mine, sau ca nimeni, poti sa-ti schimbi poza cand vrei daca asa vrei, e contul tau doar, faci ce vrei pe el.
Depinde de la fiecare persoana. Am cunostinte care si-o schimba zilnic. Eu una nu mi-am schimbat poza de profil decat in momentul in care am reusit sa-mi fac o poza destul de reusita. Eu nu sunt adepta adaugarilor pozelor in exces pe facebook, pentru ca nu cersesc atentia pe facebook. E bine sa iti schimbi poza, dar sa nu pierzi timp pretios, in care ai putea sa te bucuri de viata, ca sa prinzi in poza un afurisit de val, sau un afurist de apus. Viata inseamna mai mult de atat. Parerea mea. Decizia iti apartine! Pa-pa!
AndreiDeyu2004 întreabă: