| Inuh a întrebat:

Hei! O intrebare... Un sofer de microbuz are obligatia sa cheme un alt microbuz daca acesta este plin si inca mai sunt oameni in statie? Mie mi se pare ceva normal sa faca asta...dar poate ma insel. Multumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu are obligatia. singura lui obligatie este sa ia in microbuz atatea persoane cat ii permite legea.

restul depinde de traseul pe care firma de transport la castigat la licitatie, de numarul de microbuze de care dispune, de intervalul orar la care circula.

5 răspunsuri:
| IoanaCandy a răspuns:

Si mie mi se pare normal, dar in primul rand soferul are obligatia sa ia toti oamenii in microbuz.Patronul firmei de transport hotaraste sa mai aduca un microbuz sau sa puna un autobuz mai mare pe acea ruta. Totul depinde pe parton, nu de soferi.Ei nu au nici o vina!

| Dya1 a răspuns:

Este foarte normal. Daca nu mai este loc are tot dreptul numai daca este si seful de acord. Fundita?

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
poate ai dreptate, dar sa nu uitam ca acum circula microbuzele des in goana dupa bani, nu cred ca exista o problema in circulatia lor, asa ca fiecare trebuie sa isi astepte randul..au si ei un program si un curs de respectat.
O zi frumoasa sa aihappy

| DaRaspund a răspuns:

Fiecare autobuz are o ruta si un numar de locuri libere. Nu poate el sa cheme alt autobuz doar patronul poate sa mai puna 1 pe aceeasi ruta.

| mona a răspuns:

Nu este obligat sa faca asta asa cum nu este obligat sa ia mai multe persoane dect e permis intr-un microbuz