Ai nevoie de o motivaţie foarte puternică. Schimbarea trebuie să vină de la tine pentru tine.Tu eşti singura care te poţi ajuta.Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.Fii mai pozitivă.Şi ocupă-ţi mereu timpul liber cu noi activităţi.Hobby-uri,lucruri care-ţi plac. Dacă nu te ajuţi singură, poţi să cazi într-o depresie din care nu te mai poate scoate nimeni. Gândeşte-te că prietena ta a vrut să te ajute.Cineva s-a gândit la tine.Acum ar fi timpul să faci şi tu asta.Fă o schimbare în viaţa ta. Începe cu lucruri mărunte şi apoi te obişnuieşti cu noile schimbări.Şi nu uita că lucrurile urâte ne matuzizează, ne ajută să vedem viaţa exact aşa cum e.Un gând bun din partea mea.Şi o seară frumoasă îţi doresc.
Singurul lucru care ma face sa rad este faptul ca tot repeti ca mananci inghetata .Aia nu vrei sa o tai de pe lista sub nici o forma.
Bun, deci...schimbarea la exterior trebuie sa vina din interior, adica trebuie sa vrei tu sa devii o altfel de persoana pentru ca mai apoi sa se intample.
Bafta si...vezi,nu mai manca inghetata
Ce poveste tristaaa. Stii ceva, in lume exista multe persoane rele.Si la mine in clasa exista copii mai plinuti, de care se face mare haz, dar eu, fiind si sefa clasei, ma iau de cei ce jignesc si sunt rautaciosi.Nu mi se pare corect ce ti s-a intamplat.Incearca sa te abtii un pic de la mancat si o sa vezi ca o sa te simti mai bine in propria piele.Iesi la cumparaturi mai des, nu mai sta in casa non-stop.Cumpara-ti haine noi sau lucruri care te ajuta sa te simti mai bine.Si nu uita:acolo sus exista o persoana care iti va calauzi calea si totul va fi bine.Te sustin.De curiozitate, din ce oras esti?
Dacă tu ești cea din poză eu zic că arăți binișor.Acum ce ai vrea tu să facem noi, că doar nu putem să-ți cărăm problemele în locul tău...Așa e viața.Crezi că tu ai avut o viață nasoala? ...crede că n-ai vrea să auzi povestea mea.Toată lumea are probleme.
Încetezi să te plângi, mergi înainte, și asta e...
Te bucură că ai trecut peste, lasă trecutul, ca ăla a ramas în urmă...
Eu nu rad de tine! Stiu cum te simti! In trecut am fost si eu o persoana nasoala, toata lumea isi batea joc de mine, ma injurau si ma umileau. Chiar si acum ma simt umilit in continuare de ceilalti. Problema e ca nimeni nu a vrut sa mai stea cu mine, iar azi nu mai am aproape nici-un prieten. Mereu am ciuda pe altii ca au multi prieteni, sunt populari sau ca nimeni nu se pune cu ei. Acum mai am doar cativa prieteni dintre care unul e cu adevarat un prieten adevarat mai vorbesc ce el, ma mai intalnesc cu el dar mereu simt ca ceva lipseste. Si eu stau foarte des in casa si nu mai ies pe afara aproape de loc pentru ca nu am cu cine. E o schimbare foarte dificila pe care nici eu nu o pot face dar as vrea sa te ajut cu cea mai mare placere. E bine sa fii tu insuti. Vreau sa iti zic ca a manca inghetata nu e un lucru prea rau, cu toate ca nu e bine sa mananci prea multa pentru ca te poti ingrasa. Incearca sa mai vorbesti cu prietenii tai mai buni sa deschizi niste subiecte sau sa stai mai mult cu ei ca sa te simti mai bine. Cand vezi ca cineva isi bate joc de tine incearca sa-i ignori sau sa pleci e acolo(e alegerea ta) fiindca nu merita sa te consumi pentru niste nesimtiti care vor sa se dea mari. Fii tare!