| KoroSensei a întrebat:

Hei, oare sunt singurul care, se supara greu, iar cand se supara (din foarte putine motive, dar unice am sa le pun in ordine:
1.tradarea(ceea ce urasc cel mai mult, implica multe cat si punctele 2 si 3 si eventual 4 sau 5. )
2.neincrederea(aici e cam mult de scris dar pe scurt dat fiind ca sunt intalegator si sigur pe mine, si inteligent si calculat, neincrederea altora nu-mi poate aduce decat sentiment amar ca si cum ca accea persoana nu intalege sau nu e de acord sau nu ii pasa de mine.
3.nepasarea(aici nu mai ai ce zice... implica de obicei nu doar nepasare de altii cat si de sine, dar in general e strans legata de egoism.
4.invidia(atata timp cat nu e asupra mea, sa zicem agree, dar totusi nici sa vad un prieten ca crizeaza, ii dau dreptate pana la un anumit punct.)
5.orgoliu depasit (pana la o limita, dar cand e vb intre noi si vad ca nu lasi nici cum de la tine si mai mult sa nu ai dreptate si sa fie nu numai gresit ci si prost ceea ce crezi sau zici sau faci si sa nu lasi nici cum de la tine de ciuda, apai nu aam cum sa nu ma enervez.
6. minciuna(ascunzi adevarul, ca si cum nu ass stii deja sau nu as afla, si asa chiar daca nu ar fi sa afluu, nu rezolvi nimic, mie imi plac personale sincere, care nu se rusineaza de mine, totusi daca tine la respectul de sine asa mult macar sa o faca cu cap si la momente esentiale, nu mereu.)
7.super lenea (gen nu am treaba ca cineva e lenes dar nici ca un vierme, sa nu duca mancarea la gura sau sa nu se ingrijeasca de lene)
Si bine intales daca ati observat, cele 7 perspective generale din care ma supar sunt de tipul mai exagerat caci 99% din oameni le au si da, daca ai observat deja cele 7 chestii sunt asociate si cu cele 7 pacate capitale xD
Mda si ca de obicei a trebuit sa extind tot, ma gandeam ca intrebarea sa fie doar ceva scurt, gen: "Hei eu ma supar greu, dar si cand ma supar iert foarte greu...depinzand de situatie..." chiar si aici imi vinea sa o lungesc mereu ma extind in tot laughing se vede ca sunt perfectionist si da ma cam laud (ca am cu ce) =)
Apropo stiti persoanele care gândesc si uneori chiar o spun: "Ceee-i și cu ăsta? cu o expresie ironică pe față, sau care zic "Cee ma, cine esti? Nu am auzit de tine" De zici ca daca ai fi cel mai bun intr-un anumit lucru trebuie sa te dai mare sau sa aratii lumi, asta tine doar de fiecare in parte, daca vrea sau nu sa fie "cunoscut" sau eventual sa se simta bine dandu-se mare ca el e cineva... asta o spun pentru ca Eu, cel putin, prefer sa pastrez anonimatul in ambele (real life+virtual) dar bine intales asta se poate schimba in timp depinde ce si cum vreau sa fac pe viitor happy acum fiecare face cum crede.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In societatea noastra draga este foarte mare indiferenta,nepăsare,barfe,prostie,lipsa sinceritati,seriozitati, corectitudini este normal ca sa te simti dezamagit cand vezi toate astea,dar asta e,din pacate si in alte societati e cam la fel, lumea devine tot mai ipocrita, falsa, mincinoasa, lipsita de empatie etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu e apa calda? straight face

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru KoroSensei):

De ce conducta mea de apa e la tine in frigider?

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Eu ma supar usor din orice. De obicei imi trece de la sine, dar daca cineva a facut o greseala prea mare, raman rece pentru ca nu am timp de certuri inutile.

| 1231242 a răspuns:

Daca tu esti multumit si eu sunt la randul meu multumit ca te-ai apucat de gandit.

| Hexiled a răspuns:

Cam aceleasi lucruri ma enerveaza si pe mine, dar pe langa enervat ma intristeaza mult si ma fac sa ma inchid in mine mai ales tradarea, neincrederea si nepasarea. Cand acestea vin de la prieteni. Ma intristez sa vad ca eu am incredere in ei sa le zic anunite lucruri si sa ma comport cu ei altfel, sa imi pese de ei si sa ii ajut cat de mult pot. Iar ei au neincredere in mi e iar cand sunt abatut baga intrebarea "ce i cu tine" dar pana la urma asa sunt oameni unii nu se mai gandesc si la alti. Dar spre deosebire de tine eu sunt prost si ii iert repede

| Kiwibibilă a răspuns:

Oo da cu punctul 1 m-am întâlnit aseară și am rămas șocată. O "prietena" de-a mea vorbea pe camera cu iubitul prietenei ei cele mai bune si ala ii zicea ca ii e dor de ea, ca s-a gandit la ea tătă zâua, ca e cea mai frumoasa si alte dulcegarii din astea. Si chiar am intrebat-o daca vorbeste si cu iubita lui la fel, si cica nici vorba, ca fata aia plange mult din cauza ignorantei lui etc etc. Si eu eram ceva gen cplm?
Și 5-ul este foarte enervant, mai ales cand oamenii de genu se cred puternici si inteligenti pentru ca cica nu se lasa influentati de altii. Adica eu de obicei primesc cu placere orice sfat din partea oricui, gandindu-ma ca poate are si el dreptate.
Cu celelalte pot spune ca ma identific câte puțin, și cred ca orice om o face.

| Axely a răspuns:

Nu am citit, mi-e lene xD