In societatea noastra draga este foarte mare indiferenta,nepăsare,barfe,prostie,lipsa sinceritati,seriozitati, corectitudini este normal ca sa te simti dezamagit cand vezi toate astea,dar asta e,din pacate si in alte societati e cam la fel, lumea devine tot mai ipocrita, falsa, mincinoasa, lipsita de empatie etc
Eu ma supar usor din orice. De obicei imi trece de la sine, dar daca cineva a facut o greseala prea mare, raman rece pentru ca nu am timp de certuri inutile.
Daca tu esti multumit si eu sunt la randul meu multumit ca te-ai apucat de gandit.
Cam aceleasi lucruri ma enerveaza si pe mine, dar pe langa enervat ma intristeaza mult si ma fac sa ma inchid in mine mai ales tradarea, neincrederea si nepasarea. Cand acestea vin de la prieteni. Ma intristez sa vad ca eu am incredere in ei sa le zic anunite lucruri si sa ma comport cu ei altfel, sa imi pese de ei si sa ii ajut cat de mult pot. Iar ei au neincredere in mi e iar cand sunt abatut baga intrebarea "ce i cu tine" dar pana la urma asa sunt oameni unii nu se mai gandesc si la alti. Dar spre deosebire de tine eu sunt prost si ii iert repede
Oo da cu punctul 1 m-am întâlnit aseară și am rămas șocată. O "prietena" de-a mea vorbea pe camera cu iubitul prietenei ei cele mai bune si ala ii zicea ca ii e dor de ea, ca s-a gandit la ea tătă zâua, ca e cea mai frumoasa si alte dulcegarii din astea. Si chiar am intrebat-o daca vorbeste si cu iubita lui la fel, si cica nici vorba, ca fata aia plange mult din cauza ignorantei lui etc etc. Si eu eram ceva gen cplm?
Și 5-ul este foarte enervant, mai ales cand oamenii de genu se cred puternici si inteligenti pentru ca cica nu se lasa influentati de altii. Adica eu de obicei primesc cu placere orice sfat din partea oricui, gandindu-ma ca poate are si el dreptate.
Cu celelalte pot spune ca ma identific câte puțin, și cred ca orice om o face.