Se scumpesc toate și Netflix s-a scumpit cu vreun euro. Crește și dolarul și euro și lira, mai ales în contexte internaționale instabile, când urmează să vină un Trump care amenință cu anexarea altor țări și ieșirea din NATO, iar la noi în special dacă vom avea și la următoarele alegeri o creștere a pro-rușilor cum s-a întâmplat în toamnă de a ridicat dobânzile in doar câteva zile.
Pe lângă pierderi de vieți, dezastre materiale, victoria rușilor și pro-rușilor în țările europene înseamnă prăbușiri economice, indiferent de ceea ce mint ei. Numai cine nu e capabil sa vadă nu realizează că aceste creșteri au început și continuă o dată cu războiul și cu venirea la putere a pro-rușilor în țări democratice.Și va fi în continuare un declin economic dacă ei vor câștiga cât mai mult teren, cât mai multe alegeri.Iar asta nu e o părere subiectivă, e ceea ce spun specialiștii în economie.E ceea ce se va întâmpla, indiferent dacă lumea cred că va veni vreun Mesia să ne salveze prin apa care nu e h2o.
Si eu am primit mail ca s-a facut 29 lei. E stiut faptul ca in alte tari e mai scump sau mai ieftin. Unii isi iau vpn din ala si isi pun ca adresa India sau ceva de genul ca sa plateasca 5 lei sau 10 lei sau cat e acolo
Supremejordannike2004 întreabă:
darrio2007 întreabă: