| Densia03 a întrebat:

Hei, pot face mâncare cu aerul condiționat în priza? Este adevărat ca se strica?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1.Da. 2. Nu.

| Densia03 explică (pentru sadrian46):

Adică, pot face, nu?

| sadrian46 a răspuns (pentru Densia03):

Da.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti face. Nu se strica nimic.
Aerul conditionat e facut sa poata functiona mult timp la maxim. Daca faci mancare se degaja multa caldura, dar aerul va face fata. Nu e ca si cum ai baga ceva fierbinte in frigider. Aerul conditionat oricum lucreaza cu volum mare de aer, va rezista provocarii.

| relian a răspuns:

Dar ce legatura este intre gatitul unei mincari si aerul conditionat? Intreb sa vad ce tia trecut prin minte, banui ca tu ai vazut cumva vreo legatura nu?
Zine si noua ce legatura are gatitu cu aerul.Hai cu aerul ar avea, daca ai aragaz pe gaz, normal ai nevoie de aer laughing bine nu de aer conditionat, zic eu, tu ce spui?

| VoidEternal a răspuns:

Prima oara când am citit, credeam că întrebi dacă se strica mâncarea daca o faci cu aerul condiționat. Mă gândeam unde Dumnezeu ai fi putut auzi așa ceva. laughing

Nu, poți găti liniștită, el răcește cât poate, nu e ca și cum dacă ai faci 40 de grade in casă, el o sa meargă peste capacitatea maximă ca să îți mențină ție temperatura pe care ai setat-o.