| DoRiNuTzZzA a întrebat:

Hei... pot spune ca am si eu o problemastraight face adica de la un timp totul imi merge rau si deja m-am saturat nu pot sa ma bucur de nimic in adevaratul sens al cuvantului as da orice sa fiu la fel de fericita ca in ultima saptamna de vacanta Totul a inceput asa: s-a terminat relatia cu pr meu de pe at am trecut si peste asta desi nah m-au deranjat unele faze am trecut peste, apoi aflu ca voi fi operata de apendicita in aceeasi zi ma operez ma bucur ca au fost alaturi de mine persoanele dragi mie si unele pe care chiar nu-mi inchipuiam ca o sa fie acolo cu minehappy. Oricum le multumesc. Apoi mi-a fost greu pana cand m-am recuperat, la scoala nu pot spune ca imi merge totul ft bine totusi destul de binebig grin, apoi cu ai mei nu ma inteleg in special cu mama orice imi zice ma enerveaza si suntt slaba de nervi adica din orice nimic incep sa ma enervez Nu stiu cu ce am gresit sa am parte de toate astea asa era si anul trecut pe vremea asta deja m-am saturat sa fiu tot nefericita si totul sa-mi mearga rau as vrea sa fac ceva sa nu mai fie totul asa dar nu stiu ce scuze daca v-am plictisitstraight face

1 răspuns:
| anonimmmmm a răspuns:

Nu pot decit sa-ti zic ca bucura-te ca starea ta este una trecatoare daca esti la varsta adolescentei, chiar si mai mare sa fii totul are o solutie, eu in acest moment primesc tratament anti-depresie, simteam aceleasi lucruri ca si tine plus frica mare, neincredere in mine, stare de nervozitate maxima, cind ma enervam eram de necontrolat, insa sa stii ca o vizita la un psiholog te ajuta foarte mult si plus la asta sa stii ca in viata nu poti face nimic fara sanatate asa ca lasa toate planurile deoparte si mergi la doctor, fii deschisa cu el si spune-i totul ce simti, orice mic detaliu(fii atenta ca poate fi foarte important)si medicul iti va prescrie ceva, care cu siguranta te va ajuta, pentru ca chiar daca nu ne vine sa credem medicamentele in majoritatea cazurilor chiar fac minuni, incearca si zii doctorului ca ai prefera daca se poate tratament sub forma de picaturi care se amesteca cu apa, ele te ajuta sa treci peste totul foarte usor, ridica-ti moralul si fii tare pentru ca viata este frumoasa, gindeste-te ca sunt sute si mii de fiinte pe fata pamantului care chiar au motive mari de stres de nervi si de disperare, care nu pot vedea, auzi sau care se nasc cu dezabilitati, multumeste-I Lui Dumnezeu ca esti asa cum esti, si ai grija de sanatatea ta, si mergi la doctor, crede-ma ca o sa te ajute foarte mult vizita la doctor, sa speram ca nici nu vei avea nevoie de tratament de linistire, si chiar daca o sa ai sa stii ca nimic nu e intimplator in viata totul ce se face se face spre bine.Curaj draga mea!