| mihaela55mih a întrebat:

Hei primul meu contact sexual s-a produs fără prezervativ la început, apoi cu. menționez ca a existat doar lichid preejeculator in momentul in care nu am folosit prezervativ (ultima data cand si a dat drumul a fost in urma cu 64 de ore) iar dupa contact e********a a avut loc in exterior.Al doilea contact ( dupa 4 zile de la primul ) la fel s-a produs începutul fiind fără prezervativ existând doar lichidul acela iar el nu si a dat drumul. Credeți ca sunt șanse sa ramân gravidă? menționez ca ultimul contact a fost in ziua ovulației

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Normal ca sunt sanse. Pana si prezervativul iti lasa sanse de a ramane, undeva pe la 1% sau 4%, cat o fi.
Cu metoda retragerii probabil esti pe la 40%, in functie si de cate l be a dat ala inainte sa va vedeti, "ca sa tina mai mult". L be despre care bineinteles ca nu iti va spune.
Eu nu recomand metoda retragerii decat in cuplurile care sunt dispuse sa aiba si copii. Si tot iti recomand sa o combini cu metoda calendarului, altfel pur si simplu jucati ruleta ruseasca.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista, normal că există.
La orice contact sexual neprotejat și mai ales în perioada fertila exista șanse.

| mihaela55mih explică (pentru suntserios):

Multumesc de raspuns. dar de ce exista sanse daca el nu si a dat drumu in interior? intreb pentru ca sunt foarte curioasa

| Furnicuta000 a răspuns:

De ce doamne iarta-ma nu folositi prezervativ? Asa o sa faci de fiecare data cand o sa ai contact, o sa stai in stres si o sa pui intrebarea asta? Poate acum ai avut noroc dar data viitoare?