Revin. Muzica este bazata pe o legenda din sec. 19. Video-ul se referă la un copil surd care a fugit de acasa din cauza abuzului tatalui sau si a gasit un caine vagabond care l-a insotit atunci. Ei traiesc pe strazi pentru un timp, el descopera ca are talentul special de percep. necazurile oamenilor si le poate vindeca prin tipete, un tipat care este declarat a fi la fel de tare ca un cutremur si Tornado. Intr-o zi el gaseste un batran care mai demult a fost ridiculizat si tachinat, ucis cu pietre de catre sateni, insa baiatul rezolva situatia si reinvie cumva inima lui (cumparandu-i o inimă noua in video). De-a lungul druumului intalneste un om desfigurat, care a fost abuzat si a fost considerat un lepros de societate, el arata ca el este un profet care a fost blestemat de un demon (El Tio), pentru ca nu i se inchinase si fusese abandonat in societatea care acest demon isi avea locul. El Tio este considerat ca Domn al lumii interlope care oamenii ofera cadouri care urmeaza sa fie protejate prin el sau pentru a usura furia lui. Profetul a spus ca cine ar putea auzi demonul ar putea intra sub controlul sau. El a spus ca demonul poate fi gasit in desert, unde a fost odata un oras in care oamenii se inchinau, demonul i-a blestemat sa se omoare. Impreuna, ei merg la locul unde demonul ar trebui sa locuiasca. Ei ajung la o mina in care demonul ar trebui să fie, dar toata lumea ar putea fi blestemata daca este capabila sa auda blesteme demonice, astfel baiatul putea merge la demon si sa-l opreasca cu tipatul si sa rupa blestemul. Videoclipul face aluzie in mod deliberat la povestea Vrăjitorul din Oz intr-un efort de a ascunde legenda de la cei nefamiliarizati cu ea.
Buna.
In video este vorba despre un baiat care este certat de tatal(presupun) sau si acesta fuge impreuna cu cainele gasit jos, dupa ii vede pe cei 2 tipi(cel de la sala si de la circulatie) si le spuna sa nu mai asculte porcariile din jur, ci sa puna mainile in urechi ca el si sa cante "La la la". Am inteles ca video-ul este bazat pe o legenda, cauta pe net "bolivian legend" .
Pa, pa.
Pai acei oamenii sau gandit ca ar fi mai bine pentru fiul lor sa traiasca singur si sa se invete... eu unu asa am inteles.
vanessavane întreabă:
Ollyshor întreabă: