| DenisaNicoletaG a întrebat:

Hei sa imi spuneti daca va deranjeaza intrebarile mele sau ceva. Sau raspunsurile mele sau daca nu ma suportati ca ies de pe contul asta daca va deranjez ca am avut un comentariu ca nu am ce face cu timpul meu, si de asta. Sa imi spuneti.

53 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Stai calma,, trollii au mereu ceva de comentat, da-le cu praf de mers.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Parca intrebarile sunt asa prea... numeroase laughing Stil chifteluta ^_^

| T0T a răspuns:

Nu am nimic cu tine. De ce te-ar deranja ce cred alții oricum? E ok să fie cât mai multe postări, oricum ar fi ele, eu ți-am răspuns deci a meritat să postezi. Ții prea mult cont de ceilalți.

| DenisaNicoletaG explică (pentru T0T):

Stiu ca tin cont de parerile celorlalti, asta mi-e felul, toata lume imi spune. happy

| T0T a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Păi chiar de nu ai crede și eu sunt extrem de sufletist dar am învățat să fiu puternic. Nu dau mai multe detalii.

| DenisaNicoletaG explică (pentru T0T):

Ok

| T0T a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Dacă ai ști câți m-au jignit sau criticat pe aici laughing Dar eu în primul rând am apreciat oamenii care m-au apreciat la rândul lor. Și culmea chiar acei oameni mi se păreau cei mai ok, deci era ceva reciproc. Este vorba și de compatibilitatea între persoane.

| LoveSleep a răspuns:

Ne cam deranjează, dar supraviețuim.

| DenisaNicoletaG explică (pentru LoveSleep):

Chiar te deranjeaza? Ma faci sa plang sad

| LoveSleep a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Lasă că trece sad

| OldSoul a răspuns:

Se pare ca persoana respectiva nu a inteles ca nu e nimeni obligat sa-ti raspunda la intrebari sau sa le citeasca.
Deci practic poate foarte simplu sa-ti ignore intrebarile/raspunsurile.
Daca tu te simti bine, unde e problema?
Parerea mea este ca esti binevenita aici pe site, faci cum faci, dar mai rad si eu la intrebarile tale deci e exact de ce avem nevoie, dai o pata de culoare.

| DenisaNicoletaG explică (pentru OldSoul):

Multumesc...voi toti dati o pata de culoare in sufletul meu fiindca ma sustineti ..va iubesc mult :* :* :*

| Sofer a răspuns:

Foarte bune întrebările.

| Doub a răspuns:

E ok, îmi faci multe notificări şi sunt fericită că îmi mai acordă şi mie cineva atenţie

| J0B0MAT a răspuns:

De ce îţi pasă de ceilalţi?

| DenisaNicoletaG explică (pentru J0B0MAT):

Nu stiu asa sunt eu, pun mult suflet in ceea ce fac.

| J0B0MAT a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

E bine să pui suflet, dar să nu pui la suflet ce spune lumea.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu te mai ingrijora atat. Si eu am primit o gramada de astfel de comentarii. Pe mine personal nu ma deranjeaza deloc intrebarile puse de tine, si raspunsurile date te tine. Mai sunt pe aici si mici hateri care ei nu au ce face cu timpul lor si lasa astfel de comentarii persoanelor care pun multe intrebari, adica si eu am primit o gramada de astfel de raspunsuri, dar asta nu m-a facut sa renunt, si nici pe tine nu ar trebui sa te afecteze asta. Nu ii mai baga pe ei in seama, daca tie iti place sa pui intrebari, pune, pana la urma acest site este pentru intrebari, daca nimeni nu ar mai pune intrebari, atunci site-ul nu ar mai exista. Mie personal imi place ca pui intrebari, si am observat ca ai devenit foarte populara pe acest site intr-un timp atat de scurt, si asta ma bucura. Mie chiar mi-ar parea foarte rau daca ai renunta. Eu sper sa ramai pe acest site si sa nu te mai iei dupa persoanele care nu stiu sa spuna altceva in afara de lucruri rautacioase.

| RainmakerX a răspuns:

Eu zic sa ramai daca iti place laughing
Ma plictisisem sa primesc notificari doar de la animelover si chifteluta happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

" Daca tac va crede lumea ca sunt prost. Daca vorbesc atunci lumea nu va mai avea nici un dubiu. " Nu mai stiu cine a zis. Nu, tu cauti doar atentie, asta nu e rau. Esti bine venita dar e bine sa mai si citesti, pentru cultura ta. Ca daca ti-as spune ca ai trei sferturi apa in cap te-ai putea supara. Degeaba.

| Clorox a răspuns:

Cand te-am intrebat daca nu ai ce face cu timpul tau nu m-am referit ca la o insulta, pur si simplu, chiar e ciudat cat timp liber ai, in fine, nu am intentii rele, din contra, esti super ok!
Apropo, nu fii asa de slaba, toti am avut hateri, tu arata-le ca esti tare, chiar daca iti spun ceva care te raneste in interior, tu rade-le in fata! Fii mai tarewinking
Noi te sustinem >big grin

| DenisaNicoletaG explică (pentru Clorox):

Multumesc. Va iubesc mult ...sunteti chiar superbi toti. :*

Răspuns utilizator avertizat
| Divy a răspuns:

Denisa dragă ne place de tine toți suntem așa uneori sau tot timpul
Ești o persoană de valoare pentru mine, cred că și pentru restul, mulți te iubesc iar cei care nu te iubesc au ei probleme și reacționează pe seama presiunii acumulate înțelege-i te rog love struck

| DenisaNicoletaG explică (pentru Divy):

Oooo ce dragut, multumesc mult ca ma incurajezi.te pup si va iubesc pe toti happy :* :*

| Divy a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Da și eu îți mulțumesc ție că mă susții în viață laughing

| DenisaNicoletaG explică (pentru Divy):

Te iubeeeee :* ca intre amici. sa nu intelegi neaparat gresit.

| Divy a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Sunt un urs laughing înțeleg multe pentru că am plușul moale rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am nimic cu tine
Si mie mi-a spus asta o persoana, si mi-a trimis mesaj cu scuzed dupa

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Ei bine mie nu mi-a trimis mesaj.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fara d ala

| anonim_4396 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Asa sunt unii, fustrati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da- i dracu pe toti daca tu te simti bine pitic. >:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti enervanta. Pleaca. Nu te vrea nimeni.

| August99 a răspuns:

Pe mine nu, mie imi plac intrebarile tale nu baga in seama fraiericii de aici

| Claudiu1905 a răspuns:

Problema ar fi ca nu mai ajuta nimeni pe nimeni, toti stau cu ochii pe tine, s-a dus paradisul de rapa. Hei, treceti la munca, avem de salvat o lume

| mbncf a răspuns:

Eu observ că sunt mai mulți oameni care te simpatizează. De ce ar conta acel 1 care e împotrivă?

| DenisaNicoletaG explică (pentru mbncf):

Ma bucur ca exista persoane pe aici care poate ma simpatizeaza, ma bucura lucrul asta si eu va simpatizez pe toti ..eu va iubesc pe toti. :*

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Haters gonna hate.
Pai nu a fost vorba ca murim amandoua? happy
kiss

| kavasaki99 a răspuns:

Păi prea multe intrebari... mai fă si sex.

| DenisaNicoletaG explică (pentru kavasaki99):

Nu fac, iti las tie aceasta,, meserie,,. laughing

| kavasaki99 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Mulțumesc!

| DenisaNicoletaG explică (pentru kavasaki99):

Nu ai pentru cewinking

| gaby24 a răspuns:

Eu cred ca ziceam de timp eram asa suparat dar acum am gasit distractie in intrebari hazlii laughing