A mai fost cel puţin o dată ideea asta. Nu aş vrea. Dacă vrei să afli poţi să trimiţi un mesaj privat, sau o întrebare pe site (cum s-a mai făcut) şi afli. Suntem aici să ne ajutăm unii pe alţii, nu să răsfoim profile să vedem cine ne place sau cine ni se potriveşte. Pentru aia există hi5 şi altele.
Esti cumva de la securitate? si-ar pierde tot farmecul, dupa parerea mea. Unde mai pui ca ar citi parintii, vecinii si prietenii destainuiri despre viata sexuala, despre periute de dinti si alte chestii picante.
Vine eu cu negativismul meu, si spun ca nu.-as lasa spatiile goale- Dar daca ar fi musai sa completez, as aiura, as scrie bazaconii. Poate cu varsta ai dreptate ( sunt curioasa ce varsta are individul care-mi spune ca... zuzfq) dar ce ma intereseaza ce filme-i plac lui Florinel din Bistrita?
Nu prea... Si putem afla daca ne dam mesaje daca vrem sa aflam ceva despre cineva, dar TPU nu e hi5, facebook sau neogen(sau cel putin asa sper).
Nu pentru ca TPU te exprimi cum vrei si vrei sa afli si parerea lor nu sa ne cunoastem ''nume,...''
AndrewTate7789 întreabă: