Din cate stiu herbalife este o schema piramidala dar este in randul lui avon care functioneaza ok.
Ma abtin...tu ai citit intrebarea cum trebuie? Eu doream sa stiu parera cuiva care a folosit acesti plasturi.De Herbalife m-am convis eu...
Ai asociat plasturii cu schema piramidala. Ti/am raspuns la o "bucatica" din ea. Recte cea cu schema piramidala. Data viitoare structureaza/ti intrebarile astfel incat sa primesti exact raspunsul pe care ti/l doresti.
Iesi dracu ca deja ma enervezi.Ai vrut sa pari destept dar esti prost. Oricine poate sa afie de acord cu mine ca esti tare prost.
Buna! Eu i-am folosit anul acesta. Sufeream de depresie si atacuri de panica de aproape 2 luni, si din momentul in care i-am.pus nu am mai avut niciun atac. Pana in acel moment aveam in fiecare noapte, atacuri urate. Tin sa precizez ca in combinatie cu acesti plasturi am facut un fel de terapie cu mine. Punea mainile pe anumite zone ale corpului. Am inteles ca sunt eficienti plasturii si fara combinatie cu aceasta terapie. Eu mai cumpar. Am o stare de bine, functionez din nou ca un om normal. Am fost uimita. Nu am crezut, dar rezultatele au demonstrat ca sunt foarte eficienti. Recomand! Merita incercati.
Întrebare:Ce legătură are modalitatea de promovare a acestor produse (MULTI LEVEL MARKETING sau SCHEMA PIRAMIDALA -cum spune tot romanul neinformat si cunoscător intru toate cu calitatea acestor produse!?
RAY întreabă: