| fobieAscunsa a întrebat:

Hei salut tuturor! am o problema si daca puteti sa ma ajutati va voi fi foarte recunoscator de mic copil de cand plecam cu mama prin oras ea era prea ocupata cu hainele pantofii etc... Intro zi ea m-a lasat in urma rau si din intamplare m-a prins o haita de rromi si vraiau sa ma puna in sac si am fugit am alergat am tipat... si pan la urma am gasit-o pe mama. Cine ma poate ajuta sa-mi inving temerea va rog.

2 răspunsuri:
| Anna_8997 a răspuns:

Buna.
Ce chestie ciudata ti s`a intamplat.
Si eu am o prietene, super ciudata, daca vede romi sau aurolaci fuge cat poate de repede. Dar eu ma gandesc, ca nu pot sa iti faca nimic, in primul rand e multa lume in jur, si daca esti mare chiar nu mai au ce sa iti faca.
Odata am fost urmarita de un rom, prima data nu mi-am dat seama, mi se pare ca eram in clasa a |||-a, dar cand am trecut pe partea cealalta a strazi, a trecut si el, si nu era nimeni in jur, era iarna si seara,, ma intorceam de la o prietena, ma certasem cu ea si nu mai aveam rabdare sa vina tata sa ma ia, ma rog, cand am vazut ca a trecut si el, am inceput sa alerg in toate partile in speranta ca o sa imi piarda unrma, ma tot duceam pe dupa masini si chesti de genul asta, pana la urma a renuntat, si acum nu imi este frica, stiu ce trebuie sa fac.
Cad ii mai vezi, gandeste`te ca acum esti mare, si nu au ce sa iti faca.
Sper ca te-am ajutat.
Fundita?

| fL0ri a răspuns:

Da add la id meu flory_sexygirl11, plz daca vrei ca sa incerc sa it gasesc rezolvare la solutie,...dar trebuie sa t cunosc pic mai intaibig grin