Dragul meu Drimmero, eu sunt definitia ocultismului in carne si oase. Deci da, se pare ca ai simțul de observatie bine dezvoltat. Impresionant.
Si nu, nu am o secta, momentan insa e adevarat ca in timpul liber mai manipulez omenirea. (Puterea illuminati).
De ce vrei sa faci asa ceva? Nu e bine sa te joci cu chestii de genul. Matusa mea le mai are cu astea insa doar daca exista probleme in familie, in rest, nu se mai baga nici ea.
Dumnezeu e cel mai bun!
Trebuie sa umbli prin biblioteci cu manuscrise vechi. Exista! Fara vrajeala! dar nu cred ca ti-ar folosi!
Cica auzeam interlopi ca sant Iluminati cu vrajitoare sa le ia la batrani case si etc eu muncesc de rup
Vrajile nu le pot face nici handicapatii, nici oamenii sistemului, altfel nu s-ar mai numi VRAJI!
Oameni de seama, care sunt in si opinia mea au definit acceptia spre vrajitorie, ca fiind o reactie a societatii slabe, prin oameni puternici!
Zicea oarecum in felul lui si Mircea Eliade!
De ce?
E simplu! La vrajitorie recurg acele personaje PUTERNICE, aflate intr-un STAT SLAB>
Ce e asa greu de priceput?
Eu daca am PUTERE TOTALA? La ce sa ma mai apuc sa umblu pe uliti laturalnice? Ar fi o ineptie! Tai nodul Gordian!
Vrajile sunt facute DOAR de ELITA populatiilor INVINSE!
SIMPLU!
Un mesaj ma
Pseudomonarchia Daemonum.
Nu ți-o recomand daca nu esti calificat in spiritism.
In fine, eu te-am avertizat. Acum tu faci ce vrei.
Inseamna chemarea...
Demonilor
Mai era una in care cerea cheia lu solomon dupa ce o terminai
Da, se numeste Lemegeton.
Uita-te la mesaje ca ti-am trimis mesaj
nu stiu ce mesaj mi-ai trimis, eu nu am primit nici unul. Cred ca demonii le interceptează. ai grija, cred ca i-ai supărat.
Chemarea cui? Fii serioasa, e scenariu demn de 'Evil Dead',, daca l-ai vazut. Cartea de romana este pentru unii magie neagra.
Ma. pe ei la cati ani am pe tera nau cemi face
Șșșș! Nu spune nimănui
Acum când reușesc sa imi strâng adepti, tu ma dai de gol?
De ce te îndoiești de puterile mele? ți-am prezis cu aproape o luna ca meciul mult asteptat de tine va fi egal. Tot nu ma crezi?
ei sunt prietenii mei. Daca vrei îți fac cunoștință cu câțiva.
Egal ca egal,, ca era sa ne-o luam. Se pare ca o forta mai mare decat magia ta a facut ca Arsenal sa joace ca ultima echipa, eu nu-mi amintesc meci mai slab facut de ei in istoria recenta a fotbalului.
Ce faci tu se numeste propaganda/
Cu care ma? pff nici tlf nu functioneza bine fitar cartea a drk oi avea eu dusmani dar nici de aia cu puteri
Norocul a stat de partea ta, tinere tunar.
nu, nu fac propagandă. Eu doar "luminez" oamenii afundati in abisul realității. Le deschid noi orizonturi spre o lume mai "oculta".
O vai da cum sigur de accea ai cazut in iad iarasi
Eu nu am căzut in iad. Eu traiesc acolo.
Iti opresc internetu
Vrei sa îți faci dușmani?
Ironia sortii, norocul ne-a salvat de data asta,, pe cand... in alte dati 'norocul' ne ingropa, chiar daca jucam bine.
Esti o persoana mai oculta? E clar,, faci parte dintr-o secta undercover venita aici pentru propaganda. Pe mine nu ma pacalesti!
Am destui pe cei cazuti de ieri si azi
Stai liniștit. Nu ai făcut nimic greșit, sa intri pe lista mea neagra. Încă...
Dar abia astepti? nu numai ca sant distrugator de vrajitori dar si biciui mincinosi si hoti si criminali
imi place spiritul tau justitiar.
Nu si pe mine ca ma cauta de mult timp, apropo cat tia luat pana sa dai de mine?
Probabil cci chiar sant justitiaru pe Moto uare nu-i lipsa cumva?
Sincera sa fiu, te caut de o viață întreagă, insa uite ca totusi te-am găsit mai repede decat pe Elodia.
De cat sau ce?
Pff... Prea multe greșeli de ortografie/ gramatica. Poti te rog sa fi mai clar? Chiar nu înțeleg ce vrei sa spui.
Nu ma culc cu cartile nici cu gramatica, cred ca de accea esti in iad
Numai vad ce scrii deja daca nu vb prin mesaje
Ce inocenta pareai tu si cand colo aflu ca esti regina ocultismului!
neh, eu sunt doar semi-drogata. Mi-am scos vineri o masea si ma doare ingrozitor, asa ca am depășit doza maxima de calmante stai liniștit peste câteva zile poate revine inocenta
nu, nu e asta motivul pentru care sunt acum aici
Bagi legale la greu?
Inocenta cu mintea total la ocultism? Pe tine nu trebuie sa te supar,, cine stie ce blestem arunci pe capul meu de ma faci neom.
Nu, eu nu fac așa ceva.
Stai liniștit, sunt inofensiva.
Pe pariu ca n-ai cum?
Zici ca esti eu, doar ca tu esti cu magia eu sunt cu psycho mode
Imi place de tine
Aww... Uite cum ne facem o secta
Glumesc. Nu am timp pentru așa ceva.
Imi pare rău, dar eu nu fac pariuri.
Nici eu nu as avea, imi place sa fiu pe cont propriu!
Am aflat ca esti fata, scuze, am crezut ca esti baiat
Dragul meu Drimmero, eu sunt definitia ocultismului in carne si oase. Deci da, se pare ca ai simțul de observatie bine dezvoltat. Impresionant.
Si nu, nu am o secta, momentan insa e adevarat ca in timpul liber mai manipulez omenirea. (Puterea illuminati).
O stiu cei cu ea?
Ia primeste :)) www.youtube.com/watch?v=ydE9KWYh1kw
Nu arata restul de mesaje
treci la alta intrebare cu acest text
Carte de vraji? Du-te prin piata si intreaba un tigan ceva despre calitatea marfii lui.