| DeeDee_4511 a întrebat:

A fost cineva vreodata in tabara de engleza de la Valea Budului? Sau macar intr-o tabara de engleza? Spuneti-mi si mie impresii va rog. Astept cat mai multe pareri(detalii despre activitati, etc). Multumesc!happy

1 răspuns:
| Ciprian363636 a răspuns:

Da, am fost in tabara la Valea Budului in anul 2010.Acolo se organizeaza cea mai tare tabara de engleza.Totul e misto:tabara se afla in mijlocul padurii, se sta in cabane de la 2 pana la 10 locuri parca si sunt 35 de cabane in tabara.Mancarea este foarte buna( in ultima seara am mancat pizza). Intr-o parte a taberei este un avion prabusit (nu s-a prabusit acolo...a fost adus de cei de la tabara) si toti mergeam acolo si ne cataram pe coada avionului pentru ca doar acolo aveai o liniuta de semnal.Te sfatuiesc ca daca te duci in tabara sa iti cumperi cartela de telefon public ca au aia telefon public acolo. Studentii care vin acolo sunt foarte de treaba. Si in 2010 cand am fost eu abia se retrasera inundatiile si pe acolo mai era noroi. Mai e misto ca au sala de calculatoare si nu platesti la ele, activitatile sunt distractive si ca au un magazin(dar preturile sunt foarte mari). Daca mai vrei detalii spune-mi.