| Parakeets a întrebat:

Hei, TPU, a mai luat cineva de aici Elontril, dat de medic evident, dar de când îl ia să simtă că cineva e în permanență cu el? Să audă chiar foșnituri de pungi și zgomote creepy prin casă?

Am încercat să-mi spun că a fost doar o pungă. Am luat-o din sufragerie și am dus-o în bucătărie, am strâns-o de tot în mâini și atunci am realizat, că da, este o pungă foșnitoare. Însă acum sincer, poate o pungă să se audă singură foșnind, fără ca măcar cineva să o fi atins? sad
De asemenea, am revenit în dormitor, după ce am trecut de orele din miez de noapte, în care, de când mă joc cu tarotul online, pur și simplu mă trezesc între 1 și 3 dimineața, speriată sau pur și simplu mă trezesc. După ce a trecut perioada asta, m-am reîntors în cameră la mine, crezând că e ok, a trecut perioada creepy a nopții, deci mai ațipesc oleacă sau măcar stau doar în pat pe întuneric eu cu gândurile mele. Însă m-am trezit că iar am auzit niște zgomote prin cameră.

Oare să fie asta debutul nebuniei complete? Schizofrenie sau paranoie, ori pastilele astea psihiatrice chiar te fac mai nebun, decât erai înainte, în loc să te repare?!

Și cred că am mai întrebat o dată, totuși Tarotul ăsta poate să fie de fapt așa de periculos și chiar să te apropie de Satan și o lume mai tenebroasă?! Adică mă întreb dacă tot ce am experimentat în seara asta, a fost cumva nebunie, doar niște sunete normale, dar cumvă cărora nu le pot găsi acum o explicație sau acolo chiar să fi fost altceva?!

1 răspuns:
| Standt a răspuns:

"poate o pungă să se audă singură foșnind"
Da, daca bate vantul, daca e curent prin casa...
Observ ca stai noaptea pe jocuri. DE CE nu dormi noaptea?
Acum am citit prospectul. Are interferente urate cu alte medicamente, cu alcoolul, cu somniferele...
Mai are si multe reactii adverse.
Sfatul meu e sa te intorci la medic si sa-i spui ce reactii ai. Sa-ti schimbe medicatia.