| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU acest pistol este de jucărie din acela cu bile sau este altceva?

https://dakka.ro/produs/we-m92-green-gas-cu-recul-tan/

Și cu un pistol de jucărie, cu bile, poți trage la țintă, să zicem, într-o pădure?!

14 răspunsuri:
| JohnnydeFeer a răspuns:

Este un pistol Airsoft, O replica buna cu gas, Nu este o jucarie, Trebuie sa ai +18.

| MountainRiver explică (pentru JohnnydeFeer):

Deci spui că ăsta nu e un pistol cu bile?! sad
Iar prin gaz, te referi la acel gaz care e în aragaze și mașini?! happy Deci dacă achiziționez acest pistol îmi trebuie și permis pentru el?! happy

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru MountainRiver):

1 Da este un pistol cu bile, Dar nu este jucarie, Poate fii letal in mana lui cui nu-i trebuie.
2 Green Gas-ul este un amestec de propan, ulei siliconic, ambalat in recipiente sub presiune.
3 Nu trebuie permis, Trebuie sa ai 18 ani, Iar nu ai voie cu el in spati publice.

Eu cred ca ai spus la troll, (Iar prin gaz, te referi la acel gaz care e în aragaze și mașini?! Deci dacă achiziționez acest pistol îmi trebuie și permis pentru el?!) rolling on the floor)

Păi, nu l-aș folosi în public, pentru asta e mai safe electroșocul, însă mi-ar fi plăcut să merg într-o pădure și să trag în aer sau la țintă. laughing) Deci nu-i cu gaz, dar nu-i nici jucărie, spui, ok, asta sună ca ghicitorile pentru copii. laughing)

Troll-ul fiind tu sau eu?! Eu sunt vie, din carne și oase, nu un robot TPUistic. laughing) Dar dacă am plăcerea să vorbesc cu un troll TPUistic, atunci bun găsit. happy Cine știe poate trolli se rezultă a fi mai umani decât umanii ăștia de TPUași laughing)
Cât de gaz, tu ai spus că e nu știu ce gus pistol sau ceva de genul, automat am crezut că vorbești despre un pistol cu gaz deși de când am citit răspunsul tău și până acum încerc să-mi închipui ce fel de pistol ar fi unul cu gaz, mai ales dacă e sub formă de vapori. laughing)

Daca eram eu robot "tpuistic", Eram Violeta 2.0, 2 la mana, eu ti-am spus foarte clar ce este acel pistol, fiind un model Airsoft nu o jucarie de copii, Vad ca ti-e iti arde de glume.

(Păi, nu l-aș folosi în public, pentru asta e mai safe electroșocul, însă mi-ar fi plăcut să merg într-o pădure și să trag în aer sau la țintă), Bun si cine te tine!?, Sa te duci in padure cu un pistol de tip Airsoft?, Acum din partea mea poti cumpara si o pusca pentru "copii" de tip Nerf.

Troll-ul fiind tu sau eu?!, Cine stie poate suntem amandoi!?!?

(Cât de gaz, tu ai spus că e nu știu ce gus pistol sau ceva de genul, automat am crezut că vorbești despre un pistol cu gaz deși de când am citit răspunsul tău și până acum încerc să-mi închipui ce fel de pistol ar fi unul cu gaz, mai ales dacă e sub formă de vapori. laughing) Da exista si pistol cu "besini", Daca la asta iti sta "gandul", Gasesti la magazinele de farse.

Geez! Pe bune?! laughing)
Doamne fere laughing) nu mai știu ăștia ce să mai scoată. laughing)
Sper că nu s-au gândit și la parfum specific pentru pistolul cu astfel de gaz?! laughing)

Hmm, "pușcă" și "copii" deci îmi place mult această combinație a epocii moderne. laughing) Și ne mai mirăm de ce în școli se întâmplă atâtea tragedii. Dacă până și pentru copii există numai ideea sau modelul de "pușcă" chiar și de e încărcată numai cu apă, dar numai ideea și mă sperie, e clar în ce societate am ajuns să trăim, meschină și consumeristă.

(Hmm, "pușcă" și "copii" deci îmi place mult această combinație a epocii moderne) DAP NENOROCIRE MAXIMA rolling on the floor)

(e clar în ce societate am ajuns să trăim, meschină și consumeristă) Nu e ca-si cum asa este de 200 de ani )))