anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heibatting eyelashes, TPU.
Acum un an m-am certat cu prietena mea cea mai buna ( asa o consideram pe atunci ). Eram 3 prietene. Si eu m-am certat cu una dintre ele, foarte tare si de atunci nu mai suntem prietene. Eu am ramas prietena cu cealalta fata din grup.
Si acum, fata cu care m-am certat ma tot barfeste. Nu stiu ce sa-i mai fac. I-am zis sa ma lase odata in pace si sa uite de mine. Ghinionul meu e ca suntem in aceeasi clasa. Parca viata ei e legata numai de mine. As vrea si eu niste staturi thinking ce ar trebui sa fac si niste statusuri care sa mi le pun pe mess si ea sa le vada si sa se simta prost. Scuzati-mi greselile.

Răspuns Câştigător
| Against a răspuns:

Se numeste invidie. Lasa-i un off si spune-i ca nu e frumos ce face si ca r fi dragut, de dragul fostei prietenii sa renunte la gesturile astea.

1 răspuns:
| Raeste a răspuns:

Daca inca crezi ca tii la ea impacate cu ea ca nu costa nimic ca si eu m-am certat cu o prietena foarte buna, si ea ma barfea si intr-o zi am batut-o iar apoi ne-am impacat.
Daca nu vrei..Sa-ti spun niste statusuri
Ma doare atunci cand o prietena ma tot barfeste ia nu stie de fapt nimic de mine dar ce sa fac pana inceteaza am sa ma simt prost din cauza ei si daca-r fi sa mor va fi numai din vina ei