| EllaElly123 a întrebat:

Am 14 ani si sunt o fire mai retrasa.La scoala sunt sociabila,am multi prieteni,dar acasa nu ies deloc pe afara, desi stau la casa, iar pe strada mea sunt inca vreo 5-6 fete de varsta mea. Faza este ca ele un fel de comportament, iar eu altul.Eu sunt cea cu scoala, la locul meu, iar ele vorbesc mereu despre baieti si etc.Eu nu am avut prieten, dar ele da, deci..nu suntem pe acceasi lungime de unda laughing Parintii mei imi spun sa ies cu ele, dar de fiecare data cand am facut-o, m-am plictisit enorm si nu mi-a palcut sigh Una din cele 5 a fost acum 3 ani cea mai buna prietena a mea, dar relatia s-a racit si ea a mers cu ele, iar eu am ramas doar cu prietenii de la scoala.Acum sunt a 8-a,iar peste un an ne vom despartii.ce ar trebui sa fac? P.S. : Maine ar trebui sa merg la o nunta, la care sunt si ele (suntem toate domnisoare de onoare), dar cu siguranta nu ma vor baga prea mult in seama.sigh Sa merg sau nu?

Răspuns Câştigător
| RaduLeo a răspuns:

Uite, sa iti spun un lucru. Si eu sunt mai retras cand sunt acasa, nu imi face placere sa ies cu oricine. Nu e obligatoriu sa iesi cu cineva cu care nu te intelegi. Totusi ar trebui sa cauti sa te intelegi cu ele, la nunta stai cu ele dar ai grija sa nu fii o roata in plus, daca te simti data la o parte, nu le mai baga in seama.
Inca un lucru: atunci cand iesi in oras, trebuie sa te simti bine, relaxat. Mai bine iti vezi de carti si ele o sa ramana cu baietii. Tu o sa intrii la un liceu bun, o sa inveti, si o sa iei bacul( spre deosebire de ele). Nu te baga fortat intre ele.

Bafta!

2 răspunsuri:
| alex19051988 a răspuns:

Eu zic sa mergi. Astfel de greutati care le parcurgi acuma o sa te ajute foarte mult pe parcursul vietii tale. O sa te intareasca foarte mult si cu timpul o sa fi din ce in ce mai deschisa cu foarte multa lume si fata de prietenele tale tu o sa ai sigurat foarte multi prieteni pe care sa te bazezi in viitor apropiat sau indepartat.

| Enciu_Natalia_1997 a răspuns:

mergi.