anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani și iubitul meu este cu 8 ani mai mare decât mine.
Suntem împreună de 7 luni și el inca așteaptă acea zi în care mă va dezvirgineze.
Nu stiu ce sa fac. Mi-e frica sa nu mă părăsească după aceea.
Ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Buna. Daca nu esti pregatita nu o face, încearcă sa discuti cu el sa ii spui ce parere ai. intr-o relatie comunicarea e cheia. Oricum el nu te atinge? Puteti sa aveti altfel de intimitati care sa nu includa penetrarea, un fel de preludiu. poate chiar oral, astfel incat sa nu se simta neglijat de tot. El nu stie cum sa te ia astfel incat sa fie ceva special, surprinzator si sa te faca sa iti doresti și sa il simti..nu planificat? Oricum ideea e ca daca te iubeste o sa astepte oricat e necesar.

| OldSoul a răspuns:

Pai ce parere sa avem.
E decizia ta, e riscul tau, oricum se pare ca nu ai incredere in el daca pui aceasta intrebare, deci probabil nu ar trebui s-o faci pana nu-ti demonstreaza ca merita.
Daca iti e frica sa nu te paraseasca e oarecum clar ca ceva nu-ti place la el, ca nu ai incredere in el deci probabil nu e o relatie de viitor.
Acum nu stiu, cel putin asta cred eu avand in vedere intrebarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai 17, iti dai seama cat de mari sunt sansele ca voi doi sa ramaneti impreuna toata viata? Nu zic ca nu exista cazuri dar sunt rare, iar diferenta de varsta e mult prea mare in cazul vostru. Pana la urma o sa va despartiti. Si tu ai venit la noi sa ne intrebi ce sa faci, poti sa-i dai papucii din partea mea. Daca erai sigura pe decizia ta nu te mai gandeai, ne-ai intrebat pe noi deci e posibil si sa regreti daca o faci.