Vorbeste cu mine... ca si cum eu as fi el, ca sa prinzi curaj
Cate primaveri ai d-soara?
un simplu` "buna, ce faci?" iti va deschide o lume plina de ...subiecte BUNE de a discuta
Spune-i ca e dragut, ca il placi, ca vrei sa-i faci 2-3 copii care sa-i poarta numele... dupa vrei sa divortezi ca ai gasit un baiat frumoos, chiar si Fat-Frumos are tricou` cu acel baiat (Adica cu mine) ce "modest" sunt
Glumesc , gasesti tu subiecte, ca doar esti fata mare, cat timp ai pus o intrebare unde sa cauti un ajutor, asa simplu` poti sa gasesti subiecte de discutie cu broscoiul ala de care tot zici ca iti place
Aha. .
Ty oricum.
Cred că ești topit după CaramidaRotunda.
Cine?
PătrățelulRosu.
Eh, acum nu ne putem da cu parerea
Întreabăl, ori îl întreb eu. Și să ști, are multe cereri în prietenie, mai bine îl întrebi, pentru că nu vrei să ne certăm pe el.
Stai chillax, fetita
N-are rost sa-ti pui neuronii in functiune degeaba :*
Crede-ma, eu la cei 8 ani ai tai ( sau cati ani ai ), nici nu stiam ce e ala TPU sau Facebook. Ar trebuii sa te joci cu puta in nisip la ora asta nu sa te 'certi' cu lumea degeaba .
Ce? Eu nici nu am ieșit din casă, toată vara am stat pe TPU.
Te iubesc Lokkki
Buna!
Pai fa-te si tu ca joci un joc, trimite-i cerere la el, si daca se baga, trimite-i mesaj cu ceva referitor la jocul respectiv, apoi diversifici subiectele de conversatie.
.
Razziii, lokita, razi , da` eu sunt serios, foarte seerios
Nu ma incanta cu nimic emoticonu` de l-ai pus, din contra... nu-mi place, majoritatea il folositi. si deja e uzat
sunt.suparat
. Hai nu mai fii suparat.
DA-mi ceva, sa nu mai fiu suparat
Ce sa-ti dau? :*
Tu nu ai nimic de zis?
Chiar sunt topit dupa CaramidaRotunda! Ma gasesti la raionu`."inghetata dezghetata", proaspata!
Pana ma gasesti. mai pune carne pe tine, cativa ani, mult, muult creier si bun simt!
Pana una alta, apeleaza 6969, sunt..topit!
6969? acesta e numărul tău de telefon
Da, este.
Vrei sa-l suni?
De ce te interesează dacă vreau să îl sun?
Auzi, putzo!
Nu are rost sa mai vorbesc cu prostii [ ma refeream la tine ].
So, pune-te la nani si lasa-ma pe mine si pe aFurisit in treburile noastre de copii mari.
P.S. Monstrul de sub patul tau are coarne :*
Ce amuzantă ești. Vrei să îl suni tu pe aFurisit?
Ce e 6969?
Copii mari. ce frumos suna
P.S. Sa stii ca si tu ai un monstrulet micut sub pat, care are chef de nebunii , de ciufuleala si muuulte alte obraznicii, ce spui ...il primesti in pat?
Adică să vă dezbrăcați și vă sărutați mult în pat? Aveți culduri?
Auzi, te las pe tine și pe aFurisit, dar te raportez.
Degeaba, ţi-am luat-o înainte
Ma cam amuza raspunsurile lui aFurisit.Dar nu e atat de greu sa vb cu o persoana imagineazati ce ar fi daca ai vb cu el in realitate cred ca ai ramane muta, un simplu buna cf si el va zice bine tu si continui nu e atat de greu sper ca te-am ajutat
Poi. Da`i si tu like la poze. Si daca iti da inapoi. Iii spui mersi apoi ii spui sa-ti dea add sa va cunoasteti mai bine La mine merge de fiecare data
I-am dat like la poze si nu a dat inapoi .