anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput sa vad cativa dintre prietenii mei ca fumeaza, am incercat si eu si pot sa zic ca mi-a placut, pentru o secunda am vrut sa ma apuc, dar mi.am adus aminte de efecte : viata mai scurta, bani irositi etc.
Am mai vazut pe net si pe net despre tigari electronice (vape). Imi puteti spune daca sunt bune, daca experienta e asemanatoare, daca sunt mai putin nocive etc.

2 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

E bine ca cunosti efectele secundare. Dacă te înveți cu cele electronice, vei avea tendința să te apuci de fumat. Nu uita ca prieteniile rele strica obiceiurile folositoare, adică nu permite celor din jur să aibă o influență negativă asupra ta.

| Kiwibibilă a răspuns:

Of of of nu fi un om slab, doar oamenii slabi si prosti fumeaza. Ma bucur ca te-ai gandit bine inainte sa faci pasul asta. Ti-ar placea tie tigara, dar nu-ti sta cumva bine cu dintii albi, degetele curate, cu pielea elastica, cu plamanii curati? Nu-ti sta bine cu banii in buzunar?
Cat despre tigarile electronice, sunt la fel de nocive ca si cele normale, poate mai mult, bine, din alte puncte de vedere. Poti sa cauti informatii mai detaliate despre asta.
Numai bine!