Hahaha cred si eu ca nimănui nu ii convine ca cineva sa se laude non stop cu ce cumpara mai ales chestii scumpe bine a procedat fata
A avut la cununia ei extensii de vreo 10 milioane, are același model de iPhone ca mine… nu m-am laudat cu nimic. Am crescut foarte sărace, nu mi-am permis niciodată ce a avut ea. Ambii ei părinți au întreținut-o. Are mașină cumpărată de ei, iau plătit școala de asistenta părinți are casa cu etaj, eu înainte sa plec din țara am stat intr-o căsuța cu doua camere cu familia mea, exclus bucătărie sau baie mai degrabă eu ar trebui sa fiu geloasa pe ea…
Can m-am văzut cu ea acum un an i-am cumpărat brățara Pandora plus un charm cu "friends forever" pentru ca mereu și-a dorit una și de ziua ei i-am cumpărat încălțăminte sport de la Fila… nu e nimic rău sa îți dorești lucruri mai ales când muncești pentru ele, e prietena mea am vrut doar sa împart bucuriile mele cu ea dar nu credeam ca fericirea mea o sa deranjeze atât de mult pe cineva.
Aia ți-ai dorit tu sa iei nu ea...pe scurt i-ai zis eu îmi permit sa arunc cu bani și tu nu
Si ce treaba are nunta cred și eu ca a vrut sa arate cât mai bine la nunta se și castiga bani destui sa acoperi cheltuielile
Nu e deloc gresit ce faci, ba dinpotriva te-ai decis foarte bine! Iti zic eu ca daca te duceai iesea urat rau de tot pentru ca v-ati fi certat tare dar nu din vina ta ci ai ei! E o persoana tare invidioasa si te invidiaza pentru ceea ce ai si obtii iar ea nu poate avea!
Cu astfel de persoane trebuie sa rupi orice legatura rapid daca vrei sa ai liniste! Nu sunt demne de o prietenie sincera curata, mereu te va invidia si va cauta cearta cu orice ocazie. Inca o data iti spun scapa de ea cat mai repede dar nu intr-un fel urat ci pur si simplu ignor-o iar daca vreodata mai vorbiti ca asa se va ivi ocazia nu sta prea mult la discutii cu ea, gaseste-ti mereu scuze ca trebuie sa mergi udeva, trebuie sa faci ceva etc, si nu-i mai arata sau vorbi nimic din viata ta ca intoarce totul impotriva ta, asa sunt persoanele invidioase! Cel mai potrivit ar fi sa faci asta exact cand zice ca te doare la basca sau din astea... pacat ca esti o fire sensibila ca de nu o puneai la punct altfel! dar eu zic ca e mai bine asa, nu merita prietenia si respectul tau, scapa de ea spre linistea ta!