Am o problema, cu profa de desen. Sunt la o scoala cu profil artistic si de cand cu scoala online profa de desen ne da atat de multe lucari, adica inteleg ca sunt la o scoala cu profil artstic, dar deja exagereaza! A ajuns sa ne dea o lucrare+schite cu un termen de maxim 5 zile, ceea ce mi se pare destul de greu, avand in vedere ca am o gramada de teme si la alte materii (cred ca toti avem, parca au innebunit profesorii astia), stau pe o lucrare 10 ore si tot nu ii place, face asa cu toata grupa in afara unei fete, pe care o simpatizeaza. Am avut un concurs la care participau si profa de desen si cea de pictura, deci a trebuit sa fac 2 lucrari si doamna de pictura ne-a informat de mai mult timp de acest concurs, pentru a avea mai mult timp si am facut prima oara pentru pictura si am trimis-o (doamnei i-a placut si dumneaei mereu scoate calitatile in evidenta, pe cand cea de desen e complet opusul) si am vrut sa vad daca i-ar placea si profei de desen (numai ca sa verific) si mi-a zis ca nu este bine si sa mai fac nu stiu ce. Am facut alta lucrare si dupa ce i-am trimis-o m-a intrebat a cui e cealalta lucrare si i-am spus ca tot a mea, pentru ca am doua si mi-a zis ca cealalta era frumoasa si ca asta e (intr-un fel ca este foarte urata), eu i-am explicat ca pe cealalta am dat-o la pictura si pe aceasta am pastrat-o la desen, pentru ca asa am considerat. Ea mi-a zis ca nu-i place aceasta lucrare si nu are ce sa placa la ea! Si dupa mi-a spus ca nu ma crede ca am facut eu cealalta lucrare si mi-a zis ca daca o fac si pe aceasta la fel de frumoasa o sa ma creada ca eu am facut-o. Eu in momentul ala am inceput sa plang, m-am simtit extrem de jignita si nu o mai suport deloc dupa faza aceasta, pur si simplu mi-a spus ca n-am talent.Mi-e frica sa-i spun mamei mele pentru ca stiu ca ar vrea sa vorbeasca cu dumneaei si mi-e frica ca o sa se comporte si mai urat dupa convorbire, niciodata nu m-a placut si nu inteleg de ce. De-alungul anilor am aratat aceleasi lucrari, caruia dumneaei nu i-au placut, si altor profesori carora chiar le-au placut.Nici nu stiu ce sa mai fac, nu-mi complimenteaza des lucrarile(cred ca a facut-o maxim de doua ori in 3 ani. Spune ca nu-i plac lucrarile apoi le posteaza pe Facebook. Nu mi se pare normal! Voi ce ziceti ca trebuie sa fac? Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi pana aici si sper ca am fost clara!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Poți vorbi cu mama ta despre asta, să îți descarci sufletul. Însă, nu recomand să meargă la profesoară pentru o discuție, fiindcă asta o va înfuria pe necalificata aia de profă. Iar proștii sunt răzbunători. Pe cine a va răzbuna? Exact. Pe tine. Să îți vezi liniștită, cât poți, de ale tale. Și să știi că nu calificările ei sunt cele care dau valoare lucrărilor tale. Fiecare dintre noi este, într-un fel sau altul, un artist. Iar criticii de artă să se apuce de spălat WC-uri, nu de lansat păreri despre ceilalți.
Arta nu se poate norma, fiindcă nu este vorba despre cusut papuci. Profa asta este orice, numai profesoară nu. Din păcate, nu prea ai ce să faci. Poate o ia coronavirusul și scapi de ea. Nu dispera. Toți am avut câte un profesor tâmpit.
Poți vorbi cu mama ta despre asta, să îți descarci sufletul. Însă, nu recomand să meargă la profesoară pentru o discuție, fiindcă asta o va înfuria pe necalificata aia de profă. Iar proștii sunt răzbunători. Pe cine a va răzbuna? Exact. Pe tine. Să îți vezi liniștită, cât poți, de ale tale. Și să știi că nu calificările ei sunt cele care dau valoare lucrărilor tale. Fiecare dintre noi este, într-un fel sau altul, un artist. Iar criticii de artă să se apuce de spălat WC-uri, nu de lansat păreri despre ceilalți.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.137.170.76) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro