Normal ca e de la strs.Eu sunt la liceu si imi tremura mainile de prin cls a 7-a cand a inceput stresul pentru mine. Orice lucru te streseaza poate cauza acel tremur, dar la mine acel tremur se duce in picioare uneori si se transforma in durere(depinde de la om la om).Ai putea sa cauti pe net muzica relaxanta is sa o asculti inainte de culcare ca sa te calmeze dupa o zi stresanta si ai putea in situatiile stresante sa te calmezi gandindu-te la un mod de evadare si la faptul ca mai rau nu se poate pentru ca cineva acolo sus te iubeste.(mai spune si tu o rugaciune din cand in cand, ca nu
strica)
Iti poate tremura mainile atunci catd te stresezi foarte tare si uneori nu este bine ti se poate duce la picioare si ti se imoaie si poti cadea sau te poate durea niciodata nu te stresa foarte tare ca poti provoca si alte afectiuni si pot fi grave cauta muzica relaxanta fa ceva care iti place sa te poti relaxa si sa poti uita mie medicul mi-a spus sa nu ma stresez foarte tare astfel imi poate plezni o vena mai ales la cum mi se umfla mie peste tot si la cap