| SG1995 a întrebat:

Hei TPU: Am si eu o intrebare, cum evit sa ma las marcat de o situatie nasoala? M-am indragostit de o tipa, care fara niciun fel de exagerare e o curva. E genul de persoana manipulativa, narcisista, fara stima de sine cu moravuri usoare.
Ideea e ca nu a fost nimic concret, dar eu m-am indragostit ca prostul. Cum sa evit ca experienta sa nu lase sechele in relatiile mele ulterioare cu femeile? Sunt constient ca nu toate femeile sunt parsive, din contra femeile din viata mea sunt caractere faine.
Dar mna experienta m-a afectat. Parea ok, dar mna. Deci cum evita sa fiu marcat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm curva cu moravuri ușoare.
Pur și simplu nu te-ai indragostit de o tipa normala ci una buna.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu tot spun sa vezi de o papusa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum să nu fii marcat, așa vei fi toată viața cu ștampila ei pusă pe tine. În plus ai aflat că prostituția poate fi o profesie onorabilă.

| Drimmero a răspuns:

Dintre cate tipe finute exista, tu te-ai indragostit fix de una ca asta? Uit-o daca nu e de tine, e pierdere de vreme.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci te-ai indragostit de ea numai, nu esti in relatie cu ea? Si... vrei sa fii? Nu vrei sa fii marcat de ce? Cum sa eviti experienta ca te-ai indragostit de o asemenea persoana?
Adica, va cunoasteti?

Punctul comun pentru cele de mai sus, ar fi ca, poti oricand sa fii indiferent. Momentele vin si pleaca din viata noastra. Fiecare face ce vrea. S-a intamplat sa te indragostesti de ea. Asta e. Se intampla. Nu e vina ta. Deci nu ai de ce sa iti faci griji. Din astfel de momente inveti ceva, ca altfel din care?
Asa ca poti sa consideri perioada ca ceva din care ai invatat ceva. Atata tot. Nu ii da prea mare impirtanta. Peste 2 luni nici nu o sa iti mai pese.

Numai bine!

| Celcestietot a răspuns:

Salut. A fost inevitabil si ascuns, nu te invinovati, unele persoane au un comportament imprevizibil.

| SataniccBichh a răspuns:

Nu te gândi la o posibila relație decât dacă știi ca cealaltă persoana te place și asa eviți asta. Dacă te a afectat, vezi-ti de viata în continuare, ca o sa treacă pana la urma

| SG1995 explică (pentru SataniccBichh):

Nu ma gandesc la o posibil realatie, ma gandesc cum naiba a devenit aceea persoana asa dublicitara cu sange rece. Eu sunt o persoana sentimentala care pune suflet, ma sperie ca aceea persoana ar putea fi o reflexie a mea din viitor. Ca voi deveni si eu o persoana egoista, fara sentimente, capabila sa calc pe cadavre.

| SataniccBichh a răspuns (pentru SG1995):

Tu ești responsabil pentru viitoarea versiune a ta, fie ea rea sau bună, deci, depinde doar de tine cum vei deveni

Întrebări similare