Cu varsta nu mai tii cont de asta cand cresti mai mult dar poti face o terapie psihologica daca ai bani.
Conteaza foarte mult, dar nu toti avem norocul sa fim frumosi. Din fericire, din ambele categorii se gasesc si fete, dar si baieti in egala masura, asa ca nimeni nu va ramane singur din lipsa de frumusete.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Bună.
Trebuie să te simţi bine în pielea ta din toate punctele de vedere. Poate tu vezi cumva corpul tău, poate altcineva îl vede altel. Eşti sigură că nu ai dat prea multă atenţie chestii ăsteia cu schimbarea corpului şi ai uitat să fii tu? Sincer, vorbeşte cu tine şi analizează chestia asta. Nu este nevoie de operaţii estetice şi chiar dacă ţi-ai permite îţi zic sigur că nu ai apela la aşa ceva.
Este mai bine aşa, toate se întâmplă cu un scop. Dacă un băiat te-a ales printe atâtea posibilităţi te va accepta exact aşa cum eşti. Nu trebuie să gândeşti că atunci când vei avea o relaţie deja o să te bagi cu el în pat. Încearcă să gândeşti altfel şi să faci cumva să te simţi bine în propria ta persoană.
Am eu nişte întrebări pentru tine, dacă nu te superi :
1. De ce băiatul cu care ai vrea o relaţie trebuie să te vadă goală după 10 minute?
2. De ce crezi că e atât de important aspectul? [ Vreau nişte argumente. ]
3. Ce vrei să spui tu prin ' aspecte negative '?
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: groove.brian
1. Nu am zis ca trebuie sa ma vada in 10 minute, nu stiu de unde ai dedus.
2. Evident ca e foarte important, mai e nevoie de argumente? Primul lucru pe care il observi la cineva e fizicul, daca nu te atrage, poti fii oricat de inteligent sau sufletist, ca-i cam egal cu 0.
3. Pai am multe defecte.
Nu poti spune ca imi vede cineva corpul altfel decat il vad eu. E ca si cum ai spune ca noi doi ne uitam la o minge, dar tie ti se pare ca de fapt e piatra. Nu am cum sa ma simt bine in pielea mea cand nu am de ce, nu vreau sa fiu perfecta, dar defectele astea ma deranjeaza foarte mult, chiar daca au si altii si nu le pasa de ele.
Si eu ma simteam asa. Am ochelari, am problema la un picior, am coloana curbata, si alte probleme intime, dar am invatat sa fiu pozitiva. Ma gandeam ca candva (cacafonie ) cineva ma va avea in pat si ma va dezbraca si usor usor imi va vedea defectele, dar m-am gandit sa fiu curajoasa. Si la urma urmelor nici un om nu e perfect! Daca ii luam pe toti la purificat toti avem cate un defect! Si trebuie sa ne zicem mereu in gand: Daca ma iubesti... accepta-ma asa cum sunt! Asa ca stai linistita! Fi increzatoare in tine si traiesteti viata! :3
Daca te bucuri in general de o sanatate buna, fii multumita. Cel mai de pret lucru este sanatatea, nu fizicul.
Operatii estetice? Aceste operatii implica anumite riscuri...
Daca erai mai plinuta, faptul ca ai slabit este ok, pentru ca din cate stim cu totii o greutate peste masura afecteaza sanatatea. Probabil zici ca nu esti multumita de corpul tau din cauza ca ti s-a lasat cumva pielea de la slabit? Fa sport si se rezolva!
Mult succes!
Poti sa incerci sa alergi in fiecare zi. eu mai degraba alerg seara ca sa ma mentin bine trebuie sa mananci foarte sanatos, sa eviti dulciurile, sa eviti grasimile, frigaruile si tot ce nu este sanatos, incearca sa mananci cat mai multe legume, fructe sa bei multa apa sa eviti sucurile gazeoase, si sa bei cat mai mult suc natural.
Intelege ca eu sunt slaba, nu asta e problema.
Sfatul meu este sa contactezi un nutritionist. Acesta o sa te invete ce/cum/cat/cand sa mananci pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a putea sa slabesti.
Acum 4luni aveam greutatea de 86kg (171cm inaltime). Mergand la un nutritionist (Nature House) am reusit sa ajund in aceste 4 luni la greutatea de 64kg. De mentionat, merg la sala de 2 ani si ceva, iar in timpul curei de slabire am facut doar banda/bicicleta. Nu conta ca nu rezistam mai mult de 1/2 minute de alergat. in general doar mergeam si tot se punea ca miscare.
Din experienta mea, sportul reprezinta doar 20%, iar alimentatia reprezinta 80% pentru a avea un corp sanatos. (Este 1:25AM. chiar nu stiu cum sa iti spun mai bine la ora asta)
Consultatiile sunt gratis. Nu ai ce sa pierzi.