Tu esti un om simplu, iar frustrarile individuale nu-ti fac rau decat tie! Cand rasa umana se va ridica printr-o noua revolta (fie ea si sangeroasa), atunci ar trebui sa te preocupe situatia noastra, intr-atat de mult incat sa devii depresiv. Inca nu e momentul s-o iei pe cai gresite. Lucrurile se pot schimba instant (vezi cei care au crezut nebuneste ca lumea se va sfarsi curand si au preferat sa renunte la viata). Pentru noi ceilalti soarele a rasarit din nou, din fericire. Bucura-te de ceea ce ai, bucura-te ca esti viu si traieste prezentul! Lasa grijile mondiale in seama altora. Deocamdata...
Daca nu apare o schimbare benefica in tine, adreseaza-te unui psiholog care sa te elibereze de aceste obsesii.
Nu de psiholog are nevoie, ci de psihiatru: e depresiv si delireaza.
Salut.Nu te considera nimeni nebun cel putin nu eu. In ziua de azi informatiile nu prea au credibilitate. Mai tot ce se spune pe internet si din raviste, carti, filme etc, este un plan al actualilor stapani ai lumii care cand se simt cu cutitul la os, da din tot ce au.
Instaurarea unui guvern mondial nu inseamna neaparat depopulare si sclavie.Cine sa munceasca si pentru cine? Un nou guvern mondial inseamna ca marile puteri sa dea in sfasit mana si sa faca din toate aliantele, uniunile si mai stiu eu ce cares unt asa de multe, intr-un singur stat, uniune.Pai eu zic ca e mai bine asa.Ce manaca bogatul, mananca si saracul.Toti sa fie de acelasi fel, nu neaparat sclav.muncim pe bani sau eventual credite cu care poti cumpara.Eu odata am spus ceva despre disparitia banilor si cineva rada pe burta.banii de fapt sunt niste hartii care are in ea ceva credite daca vrei sa le spui asa.
Sa nu ma abat de la subiect.Cei ce nu vor ca toata lumea sa fie egala, dar ABSOLUT toata lumea, bancherii, detinatori de fabrici etc nu vor asat men.Pentru ei inseaman sclavie ca merg eventual la coasa sau sapa in rand cu saracul de azi.Si e naspa pentru ei. Din aceasta cauza circula zvonul cu sclavia. Poti tu trai cu fratele tau si surorile tale,pe acest pamant,in curte, unul mai bogat si altul mai sarac? Un nou guvern mondial inseamna sa lucrezi la comun, cot la cot, toti, fie el German sau togan pe acelasi salar.Un salar mondial.Cat ia italianul, atat iei si tu.
Liber la comentarii.
Si ia zii. te ai gandit la un plan, cum sa salvezi lumea?
eu mai degraba cred ca e posibila o miscare a musulmanilor care sa, creeze panica printre cetatenii altor tari, atacuri ma rog. chiar au promis asta :
crestinilor le va fi teama sa mearga pe strada
Cum ar fi viata daca ne am gandi mereu la moarte?
nu te mai gandi la asta. nimanui nu i pasa. dumnezeu are grija de noi
Asa este, la barza chioara ii face Dumnezeu cuib!
Am vazut si eu filmele si mi-au placut, cat despre ce spui tu acolo pe mine chiar nu ma intereseaza apai sa mai fac depresie bravo lor ma daca pot sincer si eu daca as putea sa distrug lumea as faceo fara retinere de ce sa mor numa eu si alti sa traiasca? lasa frate dar din pacate nu se poate si trebuie sa incerc sa traiesc totusi cat se poate, ce e lucru greu daca nu iti convine ceva sa faci pok? yaha nu e nu te mai gandi la tot felul de prostii ca daca e sa murim murim ce te tot faci atata e greu sa faci pok? dai drumu daca chiar nu mai ai pentru ce traii bafta si uitete la filme mai bune ^_^