Asa-i cand femeia este disperata si ala ia ceea ce i se ofera.
Normal ca el are alta relatie amoroasa, probabil cu o femei pe care o respectas iubeste daca sta cu aia, nu cu prietena ta care este a 3-a roata la caruta.
Amica te este o femeie disperata dupa barbati, de fapt ca si tine sa fim seriosi si tu cam la fel esti asa disperata dupa un barbat daca tiar place unu.
Indiferent cit de disperat, sau disperata sa fii, sa ajungi sai platesti tu taxiul, sau autobuzul, uberul unui rapanos, ba voi femeile astea, unde traiti mai, in ce lume, in ce universuri
Adica atit de sisperate ati ajuns dupa ciocane, ca si platiti, ati ajuns sa platiti niste rapanosi sa vina sa va reguleze
Atit de naspa aratati ca nu sar uita nimeni la voi? Intreb cas curios, adica cit de naspa, urat sa fii si tot sar gasi unu sa te placa, si ar veni cu transportul lui, nu sai platesti tu pana si transportul sa vina la tine sa ce?
Voi vorbiti ca si cum ati fi platit nu stiu ce gigolo, mare barbat fatal sa vina sa va tina comapnie sa vo traga si trebuie sal platiti, sai face toate mofturile.
Dar auzi si la tine, oare o fi un mascul neromantic, oare o fi profitor
Daca nu vedeti ditai cometa cade peste voi, e de inteles de ce va intrebati oare o cadea peste noi
Asa stii tu ca barbatii si romantismul baba si mitraliera, de unde ai informatiile astea din ce universuri paralele.
Vorba lu tanti Violeta ala nici nu va respecta, cum eu ca barbat, sau chair si ca femeie, sa cer aluia la care ma duc sami plateasca transportul, ce rapan d e om mai este, cu cine va inhaitati mai fetelor, vai de capu vostru.
Dar stai linistita, mai era cineva pe aic, care la fel a spus ca ea daca ar avea iubit, iar cumpara ea masina din banii ei
Asta arata cit de disperate sunt unele femei, iar rapanosii, altfel nu poti sa spui la un rapan, jeg de barbat ca asta, pentru ca ala are moralitate zero, este un cioban.
Deci acu pe bune, voi umblati cu toate scursurile, cu toate junghiurile de barbati, ultimii oamenii, asta daca nu stiai
Un barbat serios, sincer, care si gandeste. nu ar accepta sai plateasca femeia bani de transport.
Sau tu ca femeie daca mergi la un barbat, ce faci, te apuci sa-i ceri bani de drum?
Daca ajungi in situatia dea nu avea bani de un taxi, sau de un autobuz, eu zic sa te duci si sa te impusti inteleg, nu au bani aia care is la sacoala, is intretinuti de parinti, adica is inca copiii, dar la 30 de ani sa nu ai bani de autobuz, mai ai prerentia ca vrei si femeie, sau sex, eu las fi dat afara pe usa cum venea, il lasam in drum, sa vad cu ce se mai ducea inapoi
Hai ca nu te duci cu mancarea dupa tine, plus ca nu te duci sa stai la masa sau doar pentru mincare, dar mai stii, rapanosu ala ce homeles mai o fi
Daca la invitat amica ta, sau tu, pai sa vina pe banii lui, plus sta la tine sau la amica, nu plateste hotel, trebuie sa plateasca la un restaurant si el, sau macar asa jumate jumate, nu sa platiti voi tot sa tineti un rapanos de era eu sa zic ce, sex, de mancare si bautura
Dar nu l-ai intrebat, nu vrea si cadou, ceva un lant de aur, ceva bratara, inele
Geez! Se vede că tu nu ai cunoscut iubirea unei femei Relian, dacă ai fi cunoscut-o, nu ai fi mai vorbit așa. Oricum, în linii mari, ce spui și tu, simt și eu, dar na e amica mea și o vreau fericită, iar dacă stimabilul o face happiness, fu*k the all stufs. Dar de aici la a te adresa așa despre o situație în care o femeie iubește un bărbat, e clar.
E clar că dumneata, măi Relian, degeaba ai mai ieșit tu în lumea mare a Americii, că e clar că nu ai cunosc iubirea și sacrificiul unei femei.
Noi, ladys, am fi în stare de a muta munții din loc când chiar ne îndrăgostim. Iar amica mea, da, ea se super îndrăgostește de toți idioții, asta e pe bune. Dar doar că ea caută tiparul lu tac-su, de aia fuge după tipi detașați emoțional, că așa o fost și tac-su. Iar aici da, e ok să ne asemeni, căci și eu am avut same patern, așa că, tot pe tati îl caut. ) Dar doar că, eu am primit și respingerea voastră pe faptul cum arăt, nu doar pe faptul că am dat eu de tipi "tata" însă am observat că orice ar fi, bărbații nu m-ar vrea pe mine așa cum arăt, așa că, asta m-a întărit devenind la fel ca voi, sau o fi și meritul tatei, deoarece diferența între povestea amicei mele și a mea, e că, la mine tata s-o evaporat după divorț și nici când era căsătorit cu mama, nu era el capul, pe când la amica mea, ea și azi încă stă la masă cu tac-su și la ea, mă-sa o fost casnica și tac-su stâlpul financiar. Așa că, la mine, abandonul tatei sau neimplicarea lui, spune-i cum vrei, și având o femeie care m-o crescut alone sau hai să zic doar împreună cu o altă femeie, anume, mama ei, bunică-mea, eu evident că am devenit cam indiferentă la rându-mi cu voi bărbații și mi-am spus că, la ce folos un bărbat în viața mea. Că tradiția-mi spune, că la noi în familie, femeile sunt baza. Așa că, această experiență m-o călit.
Deci nu mă băga în oala disperatelor, căci eu am susținut și o să susțin mereu că încă nu s-a născut bărbatul care să mă pună pe mine cu botul pe labe sau să mă facă să trăiesc sub papucelul lui de macho macho. ) Nu, încă nu s-o născut, măi Relian. Uite că în final, o făcut și tati ceva bun o reușit să mă facă independentă și liberă. Netrăind cu mantra pe care o trăiesc toți de milenii "Adam și Eva" )
Eu sunt o Evă specială, o Evă fără Adam, ce a trecut prin multe și a răzbit pe toate, fără vreun Adam pe lângă. Așa că, ia zi tu, când vezi toate astea, la ce nevoie de acest Adam?
Însă revenind la amica mea, căci e despre ea, nu despre mine ) ea s-a îndrăgostit rău, măi Relian. Acum un an, plângea de moarte după individ, am crezut că era pe moarte, când m-a sunat și plângea. Deci despre ce disperată vorbești tu?! Să te ferească Domnul să fii în limbă după una vreodată, să vezi și tu cum e. Nu ți-aș dori sincer acest sentiment, mai ales la voi la macho. Noi suferim, ne dăm cu capul de pereți, ne tăiem nițel pe vene dacă suntem ceva mai drama qween, dar trecem peste, dar pentru voi și egoul vostru de macho e vai și amar să vă îndrăgostiți voi, idioți bărbăței, și să nu vi se corespundă, v-ar leza too much, egoul vostru, voi sunteți ăia de la TV care vă ucideți consoarta apoi voi vă puneți ștreangul de gât. Asta e diferența între voi, dragi bărbați și noi, noi, ladys, ne sinucidem doar noi în urma dragostei platonice, la voi e măcel. Să nu cumva să vă indrăgostiți voi, să aveți acei hormoni ai dragostei în voi și femela să nu vă corespundă, că o măcelăriți apoi vă mai măcelăreți și pe voi, ca un gest de nebunie sau ca marcarea teritoriului vostru suprem, gen "Fără ea nu puteți trăi, dar nici pe ea nu o puteți lăsa în brațele altuia." Așa că despre ce disperate vorbiți, măi voi?! Care disperate?! Alea care vă iubesc necondiționat și care oricum sar ele pe voi, că voi nu sunteți în stare nici să mai vânați(voi, generația mea, Z, vreau să zic, poate avem ceva speranțe acum de la generația Alfa, sau o fi mai grav?! ?!
Deci nu te lua de amica mea, că nu știi cine e. Asta cu faptul că e fraieră, o știm, și eu, și ea. Ea e conștientă de ea și acțiunile ei. Și și simte că tipul de fapt e doar în trecere, deci toți știm că doar ea e îndrăgostită de macho, dar te rog, frumos, să-mi respecți amica. Nu mi-o faci tu disperată, fără să-i cunoști întreaga poveste. De altfel cum nu-ți permit, nu permit la nimeni să le facă pe femei disperate, când voi oricum vă duceți la toate și sunteți în călduri după toate. De altfel, mai și susțineți că pe astea, gen eu, nu le-ați trage-o, dar hai că parcă dacă v-ar face o invitație pe nu știu unde (dacă mai auziți și că e virgo sau nu au încercat-o prea mulți), ne-ați trage-o fuguța și nouă, cum zicea domnul din "Bety cea urâtă" cică "exotică" dar se îndrăgostise idiotul de exotică ) așa de macho sunteți voi tipii, dar auzi, cică noi disperate.
Eu una, nu ți-aș dori să treci prin povestea amicei mele, e dureros să iubești fără să fii iubit, însă ți-aș dori să întâlnești și tu o femeie care nu-ți cere nimic, dar ți-ar da totul, ca să o pricepi poate mai bine pe amica mea sau măcar să simți și tu, măi Relian, că nu ai trăit degeaba pe pămânțelul ăsta fără să fi cunoscut adevărata iubire. Adică asta, în care un om te iubește, precum am spus eu la un moment dat de Pascalopol acela, care i-ar fi și oferit totul Otilicii, dar ar fi lăsat-o și să fie cu altul dacă pe el, l-ar fi crezut, fata, prea bătrân, demodat sau ramolit. Adică aia e iubirea pe bune, iubirea în care oferi totul și nu aștepți nimic. Eu una așa văd iubirea adevărată. Insă ce vezi tu azi, e doar afacere.
Nunta în sine e o afacere, mă duc la nunta doar la cei care au fost și ei la mine, cer bani la nuntă ca să dau și eu la rândul meu o mâncare și o muzică de ra*at, vorbesc la nuntă de fapt tot doar cu apropiații deși chem peste 100 de oameni pe care jum din viată nici nu i-am văzut. Mă căsătoresc doar cu cineva de rangul meu (dacă am carieră, musai trebuie să am doar de carieră bărbat sau femeie, dacă sunt frumoasă sau frumos, neapărat trebuie să-mi caut unul sau una la fel de frumoasă, dacă sunt bogată sau bogat, neapărat trebuie unul bogat sau bogată, la fel dacă sunt urât, sărăntoc, nebun sau orice altă mică deviere de la perfecțiunea societății). Deci unde dracu e iubirea aia necondiționată, unde e iubirea aia care doar dă, și nu cere, unde e iubirea aia care nu se mândrește, nu se laudă, ci doar se trăiește? Păi pe asta o caut și eu de ani, și nu am găsit-o așa că am zis pas la încadrarea în societatea asta. Prefer să rămân singură și chiar de ar fi să fiu doar o coastă de a unui Adam zburată în vânt sau bătătorită și batjocorită că nu am domn și câine de pază acasă, aia e, prefer să trăiesc așa o viață dezolantă, doar ca o coastă de Adam bătătorită sub toți, decât o Evă cu un Adam impus de ra*aturile de standarde sociale. Dar la care iubire Yoc. No, serios. No!
Deci m-aș bucura dacă măcar tu ai cunoaște un sfert din ceea ce are tipul ăsta oferit de către amica mea. Ceva ce sunt conștientă că nici eu nu o să găsesc, dar eu una cum spuneam am și renunțat. Tocmai ultimele experiențe cu un tip m-a făcut să realizez că viața mea asta boring și insignifiantă, trăită doar în casă cu borcanul de Nutela în brațe și în lumea mea, e paradisul. Așa încât am realizat, că, orice ar fi, niciodată nu o să mă simt safe lângă un bărbat pe viu, poate doar așa în online. Deci la mine e deja apus visul cu iubirea. Dar m-aș bucura să o cunoști tu, poate atunci o să pricepi de ce amica mea face ce face. M-aș bucura însă să fie de ambele părți, așa ar fi mai safe for you, dar și pentru ea. Eu una chiar am să pun o vorbă bună la cel de sus ) Poate așa vei fi vedea și tu altfel viața. De fapt, cred că pentru toți mă voi ruga pentru asta. Am ajuns la concluzia că dacă nu e dragostea pentru mine, nu înseamnă că nu poate fi pentru alții. Deci poate dacă mă rog, va fi și pentru tine și atunci vei avea ceva mai multă empatie cu amica mea.
Cum am spus, de faptul că e și fraieră o știm și noi. Ea singură realizează asta, dar dragostea ei e prea mare ca să o mai lase să fie liberă.
Cum nu-i disperata cand asa este. Adica cand vezi ceva, ca vede si ea ce face ala, stai ma, indiferernt cit de indreagostit ai fi, nu te lasi calcata in picioare de orice rapanos
Asta arata amica ta, ca sar duce cu orice rapanos, numa sa o dea in leagan si pe ea cineva.
Tu de ce crezi ca ala isi bate joc de ea? Stie ca este disperata dupa ciocan, o pune sa stea si in cap, sai plateasca orice, asta suna a disperare nu a dragoste.
Tu habar nu ai cei aia dragoste, nu eu. Vai de capul tau, daca tu consideri ca dragostea e sa isi bata careva joc de tine, e clara ce indragostita ai mai fost la viata ta
Indragostita esti atunci cand amabii se plac, cand ambii se atrag, cand ambii se inteleg, cand ambii se respecta.
Cind doar unu platesti, cand doar unul trage relatia sa mearga aia nu mai e dragoste, aia e disperarea unei femei nici ea nu stie pentru ce, asa simte ea, dar este defecta, numai un om cu sentimente asa aiurea se poate indragosti de o poza, de unu cel vede pe strada, de unu cel vede la TV, de unul ce no respecta, tu vii sa imi zici mie ca aia e dragoste? Vai de tine, sunteti si defecte pe deasupra, pe linga ca nu aratati fizic bine, va mai pricopsit Dzeu si cu alta belea sa va indragostiti de oricine foare usor, chestie ce este de fapt disperare nu dragoste.
Cum sa fiu indragostit de una care nu ma atrage, de una care vad ca se poarta naspa cu mine, sau care nu ma respecta.
Ce face amica ta este disperare, este disperata dupa imperechere exact daca ai vazut cum is vacile alea cand is la cum le zice popular ca am uitat, nu stiu daca ai vazut vreodata, cand o vaca este in calduri, rupe tot, daca esti in calea ei, terci te face, zici ca a innebunit, orice Bou, scuze sau cu orice Taur voiam sa zic ii iese in cale se lasa linistita de ala.
Deci am putea spune ca este disperarea dea se impercehea ce o vedem doar la animale.
De aia daca ai auzit pe unia vai is niste animale, ca nu se uita, nu le pasa, ca le atrage, ei sa si-o bage undeva, sau ele sa fie intepate, asta este un instict animalic nul poti numi dragoste.
Amica ta asta face, este in calduri dar de alea ce am spus mai sus, asa ca face orice, sar arunca si in prapastie dupa bou numa sa si-o puna cu ala.
Deci confuzi grav de tot sentimentele draga River cum iti mai zici tu pe aici izvor de munte
Am observat ca ai cam rarit mixarea romanei cu engleza, dar tot mai bagi cate un cuvint pana ma iau mai rau de tine si te duci si nu mai aud iar, decat dupa ce mai schimbi inca cateva conturi pe aici.
Jesus!
Nu-mi cred urechile ce aud. Te-aș înjura ) dar eu sunt o lady, nu-mi permit.
Deci nu doar tipa face pași către el, man și el face pași către ea. Prostul se îndrăgostește de ea, fără să-și dea seama, dar da, când mi-a povestit amica mea de chestia asta cu Uberul, m-o cam enervat. Dar ei se iubesc, tu crezi ce vrei, dar ei în felul lor se iubesc. Acum cât de împerechere, da, amica mea nu e prea stabilă cu băieții. Dar ce te iei tu de româno-engleza mea, măi Relian ) Doar de aia am învățat mai multe limbi străine, ca să vorbesc în ambele ) Cât de frumusețea noastră, amica mea e chiar frumoasă, e slabă și frumoasă, iar eu nu mă consider deloc o femeie urâtă, oricât ar încerca tiparele să mă facă să par altceva. Mă simt o femeie chiar frumoasă în felul meu. Iar pierderea este a lor, a bărbaților, nu a mea. Oricum eu una nu prea am ce să pierd, decât o viață de casnică și cenușăreasă. Deci mai bine, zic pas.
Ei însă pierd o amică pe cinste. Pot fi o fată chiar faină când vreau. ) Mă rog, doar atunci când nu mă transform în altceva. )
Jesus se spune Isus, tu esti romanca, si trebuie sa vorbesti in romana.
Ai invatat limbi straine? Ori vorbesti tot in engleza, ori vorbesti in romana, nu mai mixati limba romana cu rahat ca pute
Cind am vazut la TV in Romania, news, braking news mi-a venit sa dau cu tv sa-l sparg dar am zis nu merita pentru niste idioti in viata
Si alte cuvinte, dar cei soro acolo, nu se mai vorbeste limba romana, sau de ce se mixeaza limba romana cu elngleza? Adica nu exista in limba romana cuvintul stiri? Trebuie sa scrim in alta limba de ce?
Cine da voie sa se faca public asa ceva? Guvernantii au dat voie sa se mixeze limba?
Inteleg, cand apar cuvinte noi, care nu le avem in limba romana, atunci da, introduci cuvinte noi.
Vai de capu nostru, romanii nu merita nimic, de aia is cam sigur ca vom disparea ca natie, o natie de hanadicapati, altfel nu ai cum sa o spui.
Eu asa ceva nu concep, public, in acte publice sa mixez romana cu engleza, daca am cuvintele respective, nu pot sa fac asa ceva.
Nu stiu ce idioti, ce handicapati accepta asa ceva.Cand te aud si pe tine, de injurat sigur team injurat, nu am scris, dar fi sigura ca team injurat.
Ce natie ai mai vazut tu sa faca ce fac romanii? Eu aici la americani nu vad soro asa ceva, sa bage astia cuvinte din alta limba.Fii atenta aici, desi pe aici is peste 50% populatie de hispanici, se vorbeste engleza, public acte, se scrie in engleza, nu in spaniola.Sunt si posturi TV in spaniola dar alea is de prin Mexic, aia vorbesc cap coada in spaniola, no sa vezi post TV american ca mixeaza cuvintele, adica de ce ai face idioatenia asta?
Pur si simplu nu stiu, eu ma blochez cand vad cita tradare, cita indiferernta si cita prostie. Ai cuvintele respective in limba ta, dar tu ce faci? Nu le mai folosesti pe cele din limba ta, aduci din alta limba de ce?
De aia ne iau toti peste picior, de aia nu ne cred nimeni, de aia ne fac aia prin Europa tigani si ultimii rapanosi, pentru ca asta suntem, acum pe bune asta suntem, ultimii oamenii de pe planeta asta care isi vinde si limba si pe masa si pe tacsu, niste lingusitori ordinari, niste lepre.
Ma serios vorbesc, noi nu meritam sa traim pe planeta asta, romanii nu merita nimic.
Am citit ceva mai recent o chestie ce recunosc nu o citisem niciodata si nici no stiam.
Caragiale, s-a certat la cutite cu toti romanii, iar intr-un final cand si-a dat seama omu ce natie de tigani sunt romani, stii cea facut? A parasit Romania si s-a mutat in Germania.
Stii cea facut? A spus, a lasat scris ca el nu are ce mai cauta in Romania, si ca atuci cand o sa moara nu vrea sa fie ingropat linga prosti, exact asa a spus, si a lasat scris, sa nu care cumva sal inmormanteze in RO, dar romanii si familia lui l-au adus in RO si lau inmormantat, impotriva vointei lui, sau ce el ceruse.
Daca Caragiale a spus chestia asta ca nu mai vrea sa stea si nici macar sa fie ingropat intre prosti, sa stii ca mare dreptate a mai avut.
Astia suntem o natie de prosti, de handicapati, in curand n-o sa mai avem nici limba, dar este bine, sa vina careva si sa ne ia de tot ca ar fi mai bine.
Cand vezi pe unia ca nu vorbesc nici dacai fortezi alta limba, sau alte cuvinte, romanii se ofera voluntari sa o faca
Uite sa iti spun ceva. Cunosc pe cineva care pe timpuri inainte de euro, sa fie cu banii astia, s-a dus la munca in Anglia. Omu este mai in varsta si mi-a povestit, este vecin cu mama. Cand s-a intors, a cumparat de acolo o masina si a venit cu ea pe roti. In Germania a ramas fara benzina si a tras la o benzinarie, avea doar dolari si pounds englezesti. Sa dus sa puna benzina, aia nu iau acceptat nici dolari si nici lire, sau cum le mai spune. A incercat sa vorbeasca in engleza, invatate ceva engleza, aia cand au vazut, stii ce au facut? A spus ca a ramas pur si simplu fara cuvinte. Iau intors spatele, iau spus sa vorbeasca in germana zice esti in Germania, nici nu au mai stat la discutie cu el.
Si engleza e limba de circulatie, dar ca idee, uite alte natii ce fac, isi apara limba soro, no leapada, asa cum faci tu si romanii.
Vecinu asta a ramas in drum, serios, nu se uita nici dracu la el, a avut noroc ca oprise un roman cu tiru si i-a dat ala marci pentru dolari si asa a pus benzina acolo.
Ce inseamna cacatu asta, sa apara la tv si mai stiu eu unde in acte in afise publice cuvinte din engleza? Suntem romani sau ce suntem?
Hai ca vine un englez, sau strain in tara si te intreaba ceva, logic omu nu stie si romana, atunci da, mi se pare logic sa vorbesti cu el in engleza.
Dar sa bagi la tv cuvinte in engleza, de ce? Pentru cine? Vai de capu nostru, deja m-am enervat rau de tot
Sa revenim la amica ta, spui cai trasa prin inele de butoooi, e bun, daca este slaba si slaba si de inger, lasa ca e bun.
Da ca idee, nu mai ai asa amice, de astea care ar face orice pentru un barbat?
Mas baga si eu, serios, nu-s om rau, nu-s rapanos, ma port frumos, ma pricep si la multe, fami si mie lipeala cu o femeia genul asta sa pleasca ea pentru toate eu doar sa o rezolv noaptea, sau cand are ea nevoie
Sa stii ca si pe aici, cunosc, citiva de astia vreo 3-4 perechi, adica erau ca acum nu mai sunt.
Dar 2 din ei deja au divortat, femeile au divortat, dar dupa atita timp, nu stiu ce a fost in capul lor.
Primu ce il stiu era prieten cu noi, casatorit si nu muncea deloc, na muncit o zi in viata lui aici in America, il tinea nevastasa
Omu minca numa organic, mergea la toate meciurile de aici din Dallas, fotbal, baaschet, bilete dealde 350 dolari, mergea numai la restaurante, avea omu BMW il durea la basca.
Nevastasa platea oriunde. Pina intr-o zi cand nevastasa a divortat, dar foarte tirziu zic eu, iar el o ramas pe drumuri, a trebuit sa se apuce de ceva, muncea cu 10$ pe ora intr-un timp, atunci dupa divort.
Alt roman la fel, nu muncea, dar facuse ala deja 2 fete, noi l-am intilnit ca am fost la el acasa, sai instalam ceva aer conditionat, si asa am aflat cu ce se ocupa, facea gaura in canapea
El ne-a povestit, zice ma baieti, fiti aici atenti si spuneti si voi ce soacra am.Venise soacra lui la ei, si vazind femeia ce ginere are, a luat-o pe fiisa deoparte si i-a spus asa:
-Fata tu nu ai impresia ca Alex al tau face gaura in canapea eram pe burta cand povestea.Deci maicasa a vazut, cum adica sa tii un ditai vlajganu acasa, pe post de nimii, ca si fetele le ducea la scoala, el asta facea ducea si aducea fetele de la scoala, in rest era oaspte.
Acum un an si ceva, il vad ca vine cu noi la munca, asta ce lucrez eu cu el nu mi-a spus, el la adus, zic o fi omu plicitsit vrea sa ne ajute
Aflu dupa, ca dormea si la asta ce lucrez eu cu el, si apoi aflu ca nevasta la dat afara, deja a bagat divort de el.
De asta zic, amica ta, poate acum o fi ea asa infierbintata rau, dar cindva o sa realizeze ca sta cu o lipitoare, asa ca decat sa ajungi la 35-40 sau 50 de ani si atunci sa realizezi ca stai cu un paduche si sa ramai singura, ce sa mai gaseti la anii aia, zii si tu?
Eu de aia zic, vrei ceva cit esti tinar, ia ceva normal, nu paduchi, nu rapanosi, nu lepre si lipitori.
Cum zic eu is barbat, dar nu tin nici cu barbatii nici cu femeile.Cind e ceva dubios, ceva anormal eu spun, chit ca ma injura multi, sau ma ocolesc ca le spun direct in fata si ii supara foarte tare cand le zic.
Si tu ai spus ca vai ma injuri, dar esti o lady, adica esti o doamna voiai sa zici dar ai dato iar pe engleza, vai de capu tau.
Acu pe bune, daca ai discuta cu cineva sa zic asa 50 de ani 70 de ani, vorbesti, o discutie nevinovata si bagi asa cuvinte, oamenii aia oare ce gandesc, sau inteleg ei oare ceva?
Sau si cu tineri care stau doar in RO si stiu doar romana, cand te aude cu lady, cu stiu si eu Jesus si alte ce mai bagi tu pe aici, oare inteleg ei ceva?
Hai ca eu mai stiu ca is pe aici, mai sunt si care is pe acolo si au invatat elgleza, dar si asa mi se pare o anomalie cand ai cuvintul in romana si tu preferi sa folosesti alte cuvinte din alte limbi.
Intr-un timp era la moda franceza, auzeai pe cate unu, vai de mine, dar au cam disparut aia, acum o dati pe engleza.
Pe aici sunt multi care fac asta, dar in limba romana is prapastie, nu is in stare sa lege 2-3 cuvinte, dar ei baga cuvinte si expresii din engleza
Ma laui de unu pe aici care a spus ceva genul " ca el are o femeie sau iubita " material girl " ceva genul asta sa exprimat si a continuat "asa ceva greu mai gasesti in ziua de azi."
Bine exprimarea in romana era cum am spus prapastie vorbea in romana ceva gen cu vorbea Yoda ala din filmul Razboiul stelelor .
Ma luai de el, i-am spus ca se contrazice, expresia in mintea lui si probabil a celor care au inventat aceasta expresie "material girl" ar insemna ceva wow, foarte bun.
Userul asta cand a vazut ca ma luai de el ca are exprimare de prapastie, de Yoda, vine si spune ca eu habar nu am de engleza si ca "material girl ' inseamna o fata foarte buna, femeie de casa si bla bla
Ba zic esti copac, in care engleza, aia africana poate, eu asa ceva in viata mea nu am auzit la americani, sau la englezi, tu de pe unde ai auzit balaria asta.
Sa dus nu sa mai intors i-am explicat ca expresia sigur o fi ceva asiatic, sau africanisme, eu zic in gandul meu, ia sa intreb aici pe americani, i-am intrebat, se uitau aia la mine mirati, au spus ce vreau sa zic poate ma iau astia la bataie, pentru ca de a spui asa aici, inseamna ca si in romana ca esti materialista, adica umbli dupa bani.
Deci sa vezi si tu ce fac romanii, folosesc toate expresiile luate de mai stiu eu ce ghetouri africane, mixeaza limba romana cu engleza, cand ei, voi in general nu stiti sa legati 2-3 cuvinte in limba voastra natala.
Asa spui esti o amica pe cinste? Ma, eu nu am spus ca nu ai fi buna de amica, poate oi fi tu buna si de altceva pana nu te vede masculu nu poate sa zica, dar pe aici doar vorbim si noi, insa daca nu esti tu in situatia asta si e amica cum spui, atunci nu-i in regula ce face amica asta a ta.
Facand ce face ea, asta arata, ca este disperta dupa un barbat.Am mai spus, mai sunt pe aici si altele asa, una a spus, ca iar cumpara si masina, numai sa aiba si ea un barbat dar sa conduca ala masina nu ea.
Ce-s cu fetele astea, asa de naspa arata? Sau de ce se comporta in felul asta?
Ai instincte bune. Iar tipa e o fraiera.
Nu exista "relatii complicate". Exista ALTE relatii.
Relatia cu amica ta e una pe ascuns, sa nu fie vazut.
Spune-i amicei tale sa-i zica aluia sa nu mai vina fara flori. Sa nu-l primeaca in casa daca nu o invita la cina la restaurant si sa plateasca el.
Atunci o sa se lamureasca si ea. Pana atunci, n-ai cum sa-i explici ca e doar un loc caldut de parcare pentru el.
,,acum nu că nu ar fi pe bune, că bărbații și romantismul e precum baba cu mitraliera''
Nu e deloc asa Poate la tine. Aia care nu sunt romantici, sunt baietei, nu barbati.
Cand un barbat nu este romantic cu tine, clar nu ii pasa deloc. Vrea doar sex gratis.
Din moment ce tipul are pe cineva, clar vrea doar sex, sex gratis dupa cum se pare, se duce mereu la ea, are parte si de sex si de mancare
SuperrBeibiii întreabă:
cristina_9458 întreabă: