Tu imi pari cunoscuta
Pacat ca nu pot sa iti trimit mesaj
Il astept, ca vreau sa treaca mai repede
Vreau repaosul ala din februarie pana in aprilie, cand nimic nu mai misca, pentru ca oamenii normali nu mai au bani. Dar eu am bani, si iau concediu
E o zi care oricare alta Craciunul pentru mine, farmecul din copilarie nu mai exista.
Simt ca o sa ma ingras careva kg si atata tot, in rest la fel, nu am iubita desi nu am cu cine sa colind Timisoara si noaptea ea sa fie craciunita eu mos craciun, in rest sanatate, cei dragii sa fie si ei sanatosi si asta e cel mai important
Ca sa vezi cat sunt de atent, iti fac un cadou warm-up de Craciun: zapada de pe masina mea
Dar te rog sa o iei repede, ca trebuie sa plec cu masina.
Sigur ca da! Asta ar însemna să îmi dai jumătate de cadou, cealaltă jumătate ar fi să mănânci tu toată zăpada de acolo în toate ce faci flotări. Sau nu, că nu te lasa burtica. Mă mai gândesc eu.
Am zis ca e un cadou de incalzire. Restul la craciun.
Si sa stii ca fac flotari
Iar am scos limba cu bale
Vezi ce faci cu ganditul ala, sa nu-ti sabotezi creierasul nedormit
Fiecaruia ne lipseste cate ceva de care am vrea sa ne bucuram in momentele frumoase, acel 'ceva' reprezinta o importanta mai mare decat sarbatoarea-n sine.
Ho,ho,ho!
Te-a cuprins spiritul sarmalei, Ebenezer.
Daca ierti ceafa de porc si lasi negativismul, sunt convins ca gasesti o timisoreanca nurlie, ochioasa, atee...si cum mai vrei tu.
Iti doresc sincer sa treci in 2018 alaturi de o femeie...dar mai trebuie sa te schimbi si tu, ...ca raman cu "doritul".
După ce te-a refuzat Drimmero, normal că te gândești doar la mâncare.
Iar faci pe îngrijoratul? Daca îți păsa cu adevărat, nu îmi făceai cadoul ala ci un masaj.
P.s balosule
Hai, mai, mai schimba placa! Esti plictisitor. Așa vrei tu sa menții relația noastră vie?
Si ca sa îți zic un secret, nu eu am fost cea refuzata.
Puuup
Classiffied întreabă: