| Miha_Mihu_2000 a întrebat:

Ati vazut vreodata vreun fenomen miraculos? Ceva ce nu puteti explica? Eu am vazut. Si inca caut explicatii. Acum doi ani, aveam trei markere de tabla. Le-am pus pe banca si imediat atunci a inceput ora. Dupa cateva minute m-am uitat acolo si nu mai erau. Si credeti-ma, colegii mei nu mi-au facut farse. Apoi am mai scris ce ne spunea doamna profesoara. Mai tarziu m-am uitat din nou acolo. Markerele erau la ocul lor. Ciudat, nu? S-a mai intamplat de cateva ori. Apoi s-a terminat ora si markerele erau disparute dar nu mai apareau. Am cautat in geanta si, ce sa vezi? Markerele erau in buzunarul mic din fata. Apoi colega mea de banca (era o tiganca) a zis nu stiu ce vraji. Apoi am plecat la baie, si cand m-am intors, markerele nu au mai disparut. Sau ceva de curand. Mi-am cumparat doua viori mititele din plastic transparent care lumineaza (chinezarii de la China Maket). Acum doua zile am scapat o vioara pe jos si nu am mai gasit-o. Ieri am gasit-o in geanta. Stiti ce se intampla? Eu cred ca e vrajitorie pura, nu e logic.
P.S.: Ma scuzati ca scriu romane. De-aia am si pus la Conversatii.

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Da băăă. Am văzut, că la beție și la fumat văd multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A văzut că erai așa confuz/ă și și-a intrat în rol.

Nu sunt vrăji sau prostii, sunt doar amintiri și conexiuni. De exemplu, dacă tu ai scăpat vioara pe jos, ai intuit că trebuia să fie pe covor/parchet și ai ignorat geanta și așa a ajuns acolo.

| Miha_Mihu_2000 explică:

Da cum sa nu. si atunci cum au disparut markerele alea?