| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, aveți idee dacă aplicația Temu are vreo funcție pentru a nu arăta ce sumă s-a plătit, să zicem dacă aș dori să fac un cadou cuiva și doresc să dau comanda direct acasă la cineva? happy

Răspuns Câştigător
| forestlex a răspuns:

Pe pachet nu scrie ce suma ai dat, doar tu vezi in contul tau de Temu

6 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

E țeapă 100%la100% produsele de la temu. Sa dovedit asta! Ai grijă pentru binele tău.

| MountainRiver explică (pentru 1RealSoul):

Ei, na. happy Eu am luat multe lucruri faine. happy Amu depinde și despre ce vorbim. Eu nu achiziționez de acolo chestii precum device-uri ci doar jucării, haine, rucsaci și poșete, încălțăminte, de care oricum mă plictisesc repede și după o lună le arunc. happy Cel mult mai iau ornamente pentru școală și până acum s-au dovedit a fi faine. happy Dar acum voiam să iau tot așa ornamente și chestii de astea nice și cute pentru PufulețiGratis a mea happy însă mă gândeam că dacă tot fac comanda și oricum durează mult până vine abia la mine acasă, ce rost ar mai avea să mai aștept o lună până vine la mine și încă o lună până pun coletul din nou la poștă ca să-i vină ei acasă.

https://share.temu.com/r2WFfUtKrHA

Deci nu știu de dumneata happy dar eu una zic că așa ceva nu are cum să se deterioreze, cum ea mi-a luat anul trecut un iepure alb și slab și înalt (am zis pe ideea ca să-mi amintească de ea mereu laughing) acum am zis că e timpul să îi fac și eu un cadou pe calibrul meu... și oare ce poate fi mai frumos decât un CapiBara gras și pufos, copilăros și mândru chiar și așa de trupul lui ce stă cu colacul prins de brâu și se bucură de briza mării sau de ce nu, a ploii. laughing)

Hai că deja am și divulgat ce-i voi face cadou lui PufulețiGratis. laughing) Sper să nu citească asta, altfel nu va mai avea farmec.
Deja retrăiesc și acum momentul când m-am trezit din somn, anul trecut de ziua mea și am deschis cutia de cadou iar din ea ieșea un iepure zvelt, mândru, alb ca neaua și pufos. Vreau să zic că peste tot în casă stau cu pufuletele acela. happy E amicul meu non-stop. L-am spălat, l-am pieptănat.

| 1RealSoul a răspuns (pentru MountainRiver):

Nu știu ce să zic Doamnă să vă fie sarcina ușoară, eu nu mă pricep la cadouri de nici fel nu știu cine este pufulețiGratis ciudat nume!

| MountainRiver explică (pentru 1RealSoul):

Nu sunt doamnă straight face am doar 29 de ani, nu cred că sunt totuși chiar așa de bătrână. Și PufulețiGratis nici dumneaei nu e doamnă, deci ce doamne vezi tu să-și facă cadouri plușuri?!
Eu oricum nu mă identific nici cu numele de doamnă, nici cu cu starea de femeie, așa că încetați cu apelativele de doamne sau de fă.

Și cum să nu fi luat un cadou în viața ta sau să nu te pricepi la cadouri? Tu nu ai o mamă, un tată, un frate, o soră, amici cărora să le fi făcut măcar o dată în viață cadouri?! Tu nu ai primit de la nimeni niciodată un cadou?! Toată lumea a luat sau primit măcar o dată în viață un cadou.

| 1RealSoul a răspuns (pentru MountainRiver):

Îmi cer scuze față de tine personal cu Adevărat dacă team jignit întru fel anume! Nu asta era intenția mea!

Da am primit de câteva ori cadouri în viață mea și apreciez cu Adevărat efortul acelor oamenii ce au muncit pentru mine să-mi ofere un cadou părinți mei! și bine înțeles alții oamenii pe care i-am întâlnit în viața mea! Și eu am oferit din inima și sufletul meu cadouri altor oamenii la rândul meu când a fost nevoie necesar sau de ajutor și când am simiți eu cu Adevărat că un om merita un cadou de la mine chiar de nu-l cunosc pe acel om și nu a trebuie să-mi ofere nimic!

La 29 de ani ești foarte tânără cu Adevărat nu am știut că ai vârsta asta îmi cer scuze!

| MountainRiver explică (pentru forestlex):

Mersi! ????