Nu am urmarit alte postari ale tale. Stai in oras si faci naveta? Stai cu parintii (mama)? Daca stai cu ei inseamna ca iti poti permite un credit. Care nu tine o viata. Ca nu ai alte cheltuieli. De ce crezi ca mama ta va muri peste 10 ani? Daca tu acum ai 30, mama va putea trai inca 30-40 de ani. Si mai ia in calcul un aspect: sa va mutati toate acolo unde tu predai dupa ce mama iese la pensie. Daca tot vrei casa. Dar sa fii atenta la numarul de camere si impartirea lor.
Da, stau în oraș, la bloc.
Îmi place optimismul tău, legat de mama mea. Eu una, cred că mama se va duce foarte repede, deoarece nu se prea duce la medici și deci nu prea se tratează, cât de mine una, eu una, sper că mă duc eu repede, de ce aș vrea ca mama să trăiască mai mult ca să se chinuie. Iar eu oricum mă voi duce repede de la bulimie și zahăr (sper).
Am impresia că viața e mai mult tristă decât fericită. Sau mai grav chiar și decât tristețea, este non-sensul, vidul vieții. Parcă e fără sens, așa că, de ce am vrea să trăim mai mult de 10 ani. Mie și încă 10 ani și mi se pare mult.
De aceea uneori nu pricep cum de alții cu boli mai grave încă se mai luptă pentru o viață care sincer, nu mai are sens. Nu pricep în ce lume nebună trăim.
Cât de credit, păi un credit la o casă, se cam face pe 30 de ani, minim. Deci cam o viață de a mea. ) Asta dacă mai ajung eu la 60 de ani.
) Nu mă văd până acolo ajunsă.
Eu nu as sta in oras mare nici sa ma bati, daca as avea linga mine un sat cum povestesti pe aici m-as muta pe cimp dar tot asa pe linga un oras mai mare, sa poti face ceva cumparaturi etc.
In viitor satul ala va fi foarte scump, multi vor cauta sa locuiasca pe acolo.
Uite ca am auzit si eu opata la tine ceva mai altfel "îmi place cât de cât satul acela deoarece e super aproape de oraș și e ca o suburbie americană mai mult, decât ca un sat." spui tu, oare ce so fi intimplat cu tine, nu ai spus, vai sat ca americanii aia naspa, sat naspa gen american
Deci iti plac localitatile astea gen americane, e bun si asa rau, se pare ca America nu-i chiar atit de rau cum ti se parea pana acum.
In orase micute, toate sunt mai ieftine, cel putin aici la mine asa este, de la chirii, la asigurare la masina, la mai orice.
Unde pui ca este mai liniste, toata ziua in oras, sau la tine toata ziua cu copiii, dupa ai nevoie si de ceva liniste, iar satul ala asta iti da.
Referitor la intrebarea cealalta, iti spun, ca nu are legatura cu casa, cu satul respectiv, nu are legatura cu nimic. Ce iti doresti tu nu conteaza, tot ce conteaza este sa faci ceva, ca stai acolo, sau ca nu vei sta, locul ala, casa aia sigur nu se va devaloriza, ba dimpotriva valoarea ei va creste in timp.
Daca este un sat foarte departe de oras, atunci da, acolo nu ar avea valoare, dar la un sat linga un oras, iti garantez in 2-3 ani casa care o vei lua, daca vei lua, isi va mari valoarea seminificativ.
Asa ca daca poti lua ceva ia, daca nu mai vrei mai tarziu, banii sigur ii vei recupera, ba si in plus, deci este o investitie buna.