| dchaesc a întrebat:

Hei TPU

Banuiesc ca majoritatea dintre voi ati auzit de levi : vlogarul ala de vreo 17-18 ani care se face ca le stie pe toate si da sfaturi de viata pe internet!

https://www.youtube.com/user/StudioB2kBS

Ei bine el insinueaza ca are unele puteri de vindecare si puteri telechinetice! mentionand intr-un vlog ca folosindusi puterile telechinetice a reusit sa mute din loc obiecte destul de mari si de grele!
intrebarea mea este ce parere aveti voi la aceasta afirmatie?

La urma urmei pare un om foarte sincer care nu ar minti niciodata dar eu nu prea pot crede asa ceva!

Nu vreau raspunsuri la caterinca si alte tampenii care nu ofera o informatie sau un mesaj compatibil intrebarii!

2 răspunsuri:
| Furti a răspuns:

Mai...nu stiu ce sa zic. Si eu il urmaresc pe Levi si imi place foarte mult contentul lui, sincer nici eu nu prea as inghiti-o cu telechinezia si astea dar atata timp cat n-am fost langa el sa vad ce si cum... n-ar fi bine sa ma pronunt, cine stie? poate chiar e adevarat ce spune.

In schimb daca ai fi spus de Madam VadStiuTotSi-tiCitescGandurile si de puterile ei miraculoase atunci raspunsul meu ar fi fost evident NU.

| Mechanix a răspuns:

Nu ar minți? Cum spunea și House, toată lumea minte, el de ce n-ar minți? Oamenii mint pentru a-și atinge scopurile, scopul lui e să se uite cât mai mulți proști la el, așa că spune căcaturi după căcaturi cu o lejeritate excesivă, doar, doar s-ar uita mai mulți la el. De obicei oamenii ăștia care par de încredere mint cel mai bine.

Mai e și altă variantă, poate e nebun copilul, la ce idioțenii îndrugă, nu m-ar mira să aibă câteva (sau mai multe) probleme la motoraș.