Am foarte multe d-astea panarama ce mi s-au intamplat. Unele care imi vin fix acum in minte sunt asa:
1. Cand aveam la liceu o data ora de sport si aveam proba aia in care trebuia sa sarim capra si prostii d-astea, n-aveam schimburile la mine si sarisem avand blugi, s-a auzit un parait mare, cand am aterizat mi-am pus mana in cap, mare gaura ce facusem, toata sala era pe jos de ras inclusiv si eu, a trebuit sa ma car pana acasa cu ditamai gaura, ai dracu s-au rupt in dusmanie,, m-am carat prin autobuze cu ditamai craterul in pantaloni, abia asteptam sa ajung, cel mai lung drum pana acasa))).
2. Tin minte ca era iarna era moda petardelor, pe atunci nu erau asa interzise si aveau alt farmec, eram cu inca cineva afara, in fata portii lui vedem un rahat si ne da ideea sa bagam petarde in rahat, le aprind si cand bubuie alea ii sarise pe poarta si in curte din rahat ))).
3. Asta e putin mai scarboasa, nu stiu daca se mai practica asta si acum dar inainte era la moda sa ne jucam cu niste tevi, bagam struguri si scuipam, ne luam la tinta unii pe altii, ne bagam dupa masini si pastram o anumita distanta intre noi, l-am ochit pe unul si s-a nimerit la fix sa-i dau o boaba direct in gura, am murit de ras, tipa ala 'ba handicapatuleeee, care mi-ai dat in gura?'
4. Ca orice copii cand erau vacante in special ne jucam fotbal de dimineata pana seara si nu era zi sa nu dam mingea in alte curti, pe case sau in vreun pom daca era cazul, aveam pe strada o casa parasita si mingea noastra cred ca era non-stop prin curtea aia, aveam regula ca cine o da intr-o curte ori o cere, ori sare gardul dupa ea, s-a nimerit ca in multe alte dati sa o dau in curtea aia parasita, ceea ce insemna ca trebuia sa sar gardul care era mare, vreo 2-3 metri si din tabla d-aia ruginita, sar dupa ea, o iau si mai voiam sa o dau din curtea aia direct pe strada, luasem mingea in mana si am degajat-o numai ca s-a dus prea tare si s-a lovit de un stalp si a sarit in alta curte, dupa ce ma chinuisem sa sar gardul ala mare )))).
5. Stiu ca trebuia sa cumper niste oua, era iarna afara, vin cu grija cu ele, mai aveam foarte putin si ajungeam acasa, dau de polei si cad cu tot cu ele, le-am facut omleta...
Momentan astea mi-au venit in minte, am mult mai multe.
Dar sunt binedispus
Sa vedem sa vedem ce am pe aici.
Eram cu un prieten la stomatolog, a zis sa il insotesc. Avea ceva infectie la o masea si a trebuit sa i-o scoata. A lesinat ala acolo de frica si eu radeam de nu mai puteam , a trebuit sa ii dea palme asistenta acolo sa isi revina. Si ii dadea din alea mari. Ah si acum rad cand imi amintesc imaginile.
Oh si tot cu el, s-a vopsit odata in cap si i-a iesit atat de urat si nu avea cu ce sa se duca la magazin sa isi ia alta vopsea, si a luat o caciula, in mijlocul verii, pe canicula. Si nu a gasit si a trebuit sa mearga pana mai departe sa isi ia una. Transpirase tot. Si dupa i-a iesit si mai urat l-am si filmat. Mergeam la cursuri razand.
Ah, amintirile
Ah, mai am una, legata de mine dar imi e prea asa... sa o zic
Eu nu cred ca aveai si vaca si baie acolo la bunici.
Una dintre astea lipsea.
Eram la un hotel si primisem ceva intr-o cutie. Pentru ca nu mai aveam nevoie de cutie si pentru ca era destul de mare, m-am gandit s-o arunc in chestia pentru gunoi care era parcata aproape de camera mea si pe care o folosea femeia care curata camerele. Am iesit, am facut vreo 2 pasi, si am aruncat cutia. Cand am dat sa intru nu se mai deschidea usa. Imediat mi-am adus aminte ca usa asta odata inchisa de afara, se deschide numai cu cartela pe care o lasasem in camera. A trebuit sa cobor la receptie si sa-i explic femeii de acolo de ce am nevoie sa imi deschida usa. Partea si mai proasta a fost ca aveam doar pantalonii pe mine si femeia asta era musulmana.
mad000004 întreabă: