| pentagon99 a întrebat:

care a fost cel mai frumos, magic moment viata ta? cea mai frumoasa poveste primeste funda

Răspuns Câştigător
| madalinamadu a răspuns:

Cel mai frumos moment a fost cand mi-am dat seama ca EL(pe atunci doar prieteni) ma iubeste.Eram la o petrecere si m-a invitat la dans.Am inceput sa dansam si la un momendat privirile noastre s-au intersectat iar atunci am vazut ca ma privea cu un zambet atat de dulce si de dragut...Iar dupa ceva timp(mai exact vreo 3 zile) mi-a marturisit ca ma placea de mai bine de un an doar ca in ultimul timp incepuse sa ma iubeasca si m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna iar eu am acceptat.Iar de atunci traiesc o superba poveste de dragoste. Acesta a fost cel mai magic moment din viata mea!happy

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
sunt multe, dar cum primul a fost chiar magic pentru mine.
la majorat am tinut cel mai frumos cadou magic dat de bunul Dumnezeu.un ingeraslove strucklove strucklove struck
apoi la 20 a venit si printesa
O zi frumoasa sa ai si sarbatori
Pascale cu multa sanatate si multe bucuriihappy

| Dariusuu a răspuns:

Ieri, când mi-a spus. Bună.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu cred în magie.Nici în frumusețe, de asemenea.

| Iubibilăă a răspuns:

Totul este magic pentru mine.

| Ironicnαme a răspuns:

Magic moment? Oh, când mi-am cumpărat placa de păr din banii MEI! Yeah, such a great thing.

| LaNaibaa a răspuns:

Cand am primit prima mea bicicleta; x`

| Ana_4223 a răspuns:

Sincer? Habar n-am, nu am avut parte de astfel de momente, deocamdata.

| ccnv a răspuns:

Ieri era o zi calduroasa de mai. Tocmai ma dusesem la magazin sa-mi iau o bere. Cand mergeam printre rafturi am zarit-o pe EA-cea mai faina, dulce, dragalasa si delicioasa inghetata EVER! Pot sa spun c-a fost dragoste la prima vedere, pacat ca nu ne-am mai vazut de-atunci. sad

| x3Sunshine a răspuns:

Cel mai magic moment al meu a fost cand am venit pe lume; 3 si sa am parintii mei atat de minunati happy

| pentagon99 explică:

Un moment special... ceva ce v-a marcat viata, nu neaparat magic