15.
Esti in clasa a 8-a? Sau esti deja la liceu?
Liceu, insa nu la un profil care sa imi placa!
Dacă vrei putem vorbi în privat (chat) si acolo imi poti spune ce ai vrea mai Exat. dacă vrei... astept mesaj. Dacă nu... pot continua aici direct la intrebare dar cred ca e prea mult spam si ca nu vrei sa afle oricine informatii personale.
Ideea e doar ca eu visez la ceva imposibil, pentru ca e imposibil ca un copil dintr-o familie relativa saraca sa devina miliardar, sa aiba influenta si putere. Si nu stiu ce sa fac.
Fii atent nu conteaza de unde esti, familia sau situația materială. Depinde de tine. Licee nu prea ai ce alege doar mate-info, stiinte ale naturii, stiinte sociale sau filologie. Altele ar mai fi doar cele profesionale care nu te ajuta în îndeplinirea visului tau. Conteaza sa iei bacul si sa dai la o facultate buna. Conteaza foarte putin liceul. Facultatea e baza dupa terminarea acesteia poti pleca în străinătate unde sa ai propria afacere. Dar până la urmă dacă ai lucra doar la o companie si ai avea salariul mare, n-ai fii șeful dar totusi ai lucra acolo. Nu ar fi de ajuns? Sper ca te-am ajutat si daca mai ai ceva de spus poti sa spui
Funda?
Nu intelegi, eu nu vreau neaparat bani, eu imi doresc putere mai mult de cat bani, in special putere politica. Dar doar cu foarte multi bani poti obtine putere.
Nu inteleg pentru ce vrei tu putere mai mult decât bani. Ce vezi in filme nu se aplica si in viata de zi cu zi. Doar prin munca iese ceva.
Imi place cand am un cuvant de spus. Imi place cand parerea mea chiar conteaza.
MadaAwwr întreabă: