Albastri. E singurul lucru pe care il regret ca nu il are sotia mea . Dar intotdeauna cand vad o femeie cu ochii albastri ca cerul, zic ca este foarte frumoasa!
Exista si lentile cristy https://lensa.ro/lentile-contact-colorate/,cei drept ochii albastri si verzi sunt unici mai ales sa fie si blonda
Pai sunt inchisi, negru total.
Eu am 28 si draga mea nu stiu ce culoare au caprui sau negri, de asta intreb
Ochii caprui, albastrii si negrii sunt cei mai frumosi
Asa e, maicamea are ochii albastri eu caprui, si tu ai ochii frumosi
Imi pare rau ca nu am ochii albastrii, dar mna, ma multumesc cu ce am acum . Iti multumesc frumos
Npc
Ochii vineti
Glumesc.
Imi placeau satenele cu ochii caprui, dar toate culorile de ochi au frumusetea lor.
(de ce ai pus atatea i-uri?)
Mereu am fost innebunita dupa ochii negri ^_^
Eu am ochii verzi, sunt destul de frumosi, dar nu se compara cu ochii negri.
Asteptam raspunsul tau
Haaa... sunt previzibil?
Cel mai mult imi plac cei caprui cu nuante de verde sau auriu (hazel)
Dupa ar fi albastrii, verzi, caprui si la final negri.
Imi plac ochii negrii
Eu ii am Hazel (se schimba intre verzi si caprui) si ma simt discriminat ca nu ai trecut si asta OP.
Drăguț
Se schimba în funcție de anotimp?
Ceva de genul
Eu ador ochii caprui. Ochii negri tot caprui sunt, doar ca foarte foarte inchis si trebuie sa te uiti atent ca sa vezi(NU STIU SIGUR, dar nu am vazut ochii negri negri).Eu am ochii caprui inchis (nu suficient cat sa para negri, dar sunt destul de inchisi la culoare si imi place asa). Caprui si "negru" imi place mult. Ochii verzi imi plac mult cand vad pe cineva brunet cu ei, dar nu numai. Ochii albastri sunt foarte frumosi si stiu o fata care are ochii albastri si albastrul ala e superb.Mie imi place mult caprui inchis si negru.
anonim_4396 întreabă:
MonsterBunny întreabă:
XxXmImIxXx întreabă:
RAY întreabă: