| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, ce este laptele condensat?
Și dacă nu găsim din acela, dar rețeta spune că trebuie pus din acela, iar eu pun lapte simplu în rețetă, stric rețeta/prăjitura?

Și de asemenea ce ciocolată albă mai bună îmi recomandați pentru creme? *VĂ ROG, FĂRĂ CEA DE MENAJ. Vreau ceva mai gustos.*

Mulțumesc! happy

1 răspuns:
| ZokoZEW a răspuns:

Laptele condensat este lapte, oarecum evaporat pentru a elimina apa și după îndulcit cu zahăr și gen îl face mult mai gros și dulceag decât laptele simplu

Dacă vrei să înlocuiești laptele condensat, poți pune lapte simplu și zahăr cam 100g de zahăr la 250ml de lapte și să-l fierbi până se reduce și devine mai gros

Pentru ciocolată albă, ți-aș recomanda să folosești ciocolăți mai bune, cum ar fi Valrhona. E mult mai bună decât cea de menaj și o să de a un gust mult mai rafinat cremei tale.