| CatuCatutu a întrebat:

Hei TPU.Ce mai faceti mai? EU si o fata din clasa mea asta vara ieseam cu mai multi in grup in oras, ea ma tachina ma mai lua si in brate uneori si eu am facut la fel, ne-am apropiat unul de altul. Dar alta fata din gasca (varamia)ne tachina ne spunea sa ne tinem de mana ceva de genul iar ea sa intimidat si s-a schimbat dor in acea seara. Cand a inceput scoala casa a8a laughing nu prea am mai pastrat legatura mai vorbim asa la 2 zile, dar ea imi zambeste uneori cand plecm de la scoala ma ia de brat uneori.Va rog frumos datim si mie un sfat cum sa ma apropi de ea? ce sa-i spun cum sa ma port sa o tachinez si daca da in ce fel? Probleama e ca cel mai bun prieten al mu mi-a zis ca o place)) mereu o tachineaza in pauze si nu stiu ce sa fac va rog ajutaima Multumesc mult.

1 răspuns:
| corina1234567 a răspuns:

Daca tu ai dedus din comportamentul sau fata de tine ca te place iar prietenului tau nu'i acorda atentia pe care ti'o da tie, atunci lupta pentru eaa. Frate ca frate da' branza-i pe bani happy
Si daca te ia in brate, iti zambeste fa si tu acelasi lucru dar nu dupa ce face ea asta. fa tu primul pas mereu, fiind baiat... si nu cred ca mai putem sa iti dam alte sfaturii..toate vin de la sine.Cand o ai in fata arata-i tot ce ai in suflet. dar nu o saruta din priima! O sa te creada cam nesimtit laughing
Ai grija cu ea/de ea :*. Baftaa!