| Loyd06 a întrebat:

Ce parere aveti despre telechinezie? Pe net gasesc multa informatie, dar in realitate nimic care de fapt sa ma ajute. As vrea sa stiu mai multe lucruri de la CUNOSCATORI. Cum se practica? Trebuie sa ai anumite calitati? E pacat telechinezia? Vreau raspuns cat mai repede. Sunt nerabdatoare.

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Capacitatile telekinetice sunt prezente la toti oamenii, insa in stare latenta, de cele mai multe ori. Rare sunt cazurile in care o persoana este capabila, fara sa se fi antrenat in prealabil, sa reuseasca sa-si foloseasca aceasta putere aparent supranaturala. Daca nu o ai activata in mod firesc, este destul de dificil sa reusesti sa o folosesti. Necesita ani de antrenament si foarte multa concentrare.
Din punctul meu de vedere, nu este "pacat", fiind o capacitate prezenta in fiecare persoana, insa in stare latenta, "ingropata" adanc. Nu cred ca vei gasi foarte multe experiente de la cunoscatori, fiindca sunt foarte putini cei care isi pot folosi aceasta capacitate. Poti incerca pe forumuri, daca stii engleza la un nivel mai avansat. De exemplu:
http://www.psychic-experiences.com/real-psychic-story.php?story=339
Gasesti si altele asemanatoare cautand "telekinesis experiences".

0 răspunsuri: