anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU happy Ce sa fac sa fiu mai bun la bataie?
Sa nu.mi mai fie frica sa ma bat cu persoane mai mari.
Cum sa am mai mult tupeu? chiar daca am mai multi adversari in fata mea happy
Nu vreau raspunsuri de genu " Bataia nu e cea mai buna optiune sau fuga e rusinoasa dar e sanatoasa "
DAU FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| xNoID a răspuns:

Ba frate, aici depinde si de tine. Cat de duce corpul, inaltimea, cum arati etc. Acum, despre tupeu, trebuie sa fi sigur pe tine pentru a avea asa ceva. Daca te gandesti ca sunt mai multi si mai mari normal ca iti vine sa fugi. Eventual nu merge singur, gaseste-ti cativa prieteni si stai numai cu aia, dar fii sigur ca daca ai nevoie aia or sa sara. Mai am inca ceva sa iti spun dar sa stii ca nu recomand. E cea mai usoara cale dar e cam o sabie cu 2 taisuri. Incepe efectiv sa te iei de copii si oameni pe strada, de astia care stii ca nu vor riposta. Nu sunt mandru de ce povestesc sau de trecutul meu, dar asa am ajuns eu fiu sigur pe mine, chiar daca acum nu mai practic asa des. Ai grija totusi, s-ar putea sa te schimbi, pentru ca odata cu tupeul vine si aroganta si nesimtirea.

1 răspuns:
| Croampa a răspuns:

Trebuie in primul rand sa ai o motivatie de bataie( exemplu pentru o fata) daca te bati cu altul petru acea fata doar gandul ca ai putea fi impreuna cu ea te-ar motiva destul!
Si daca vrei sa si bati oameni, nu numai sa fi batut trebuie sa mergi la sala!