"dacă-mi deschid un PFA pe meditații...pot trăi din ăsta" - sigur că da, uită-te la ex-ul preș, ce de case și-a tras așa
DAR
dacă ieși din invățământ, cam pierzi legătura cu "clienții"
PFA= Persoana fizica autorizata. Poti preda lectii private prin PFA cat timp ai specializare pe respectivul domeniu. In ce priveste asigurarea de sanatate, Pentru asta NU esti asigurata in mod automat doar pentru ca platesi taxe si impozite pe veniturile realizate pe PFA. Trebuie depusa declaratia unica 212 iar apoi sa platesti "din mana" asigurarea de sanatate.
"Ex-ul preș..."?!
Despre cine vorbești?! :/
Păi atâta timp cât e busines, și s-ar presupune că am clienți, ce mă mai interesează clienții de la clasă. De altfel, știi că noile legi nu prea te mai lasă să faci meditații cu copiii de la clasă, plus că nici nu e chiar ok așa, deoarece atunci obiectivitatea actului de evaluare la clasă, se pierde.
Bine, ideal ar fi să, da, am clienți, dar cine știe dacă o să chiar am. Deoarece nu cunosc pe nimeni în propriul oraș în care am crescut și copilărit și trăit. Și nici nu știu dacă se va găsi așa mulți clienți într-un oraș ca al meu. Dar vreau să scap de idioata asta de școală, de toate regulile ei și de toate bullsh care se varsă în capul profesorilor, dar mai ales de părinți.
"s-ar presupune că am clienți" - da, pentru că (încă) mai ai contact cu școala/elevii
"Ex-ul preș..."?! - fostul președinte, desigur
"să scap de idioata asta de școală" - hmmmm, deja mi-am schimbat părerea despre tine!
Serra1988 întreabă: