| Florentina9210 a întrebat:

Credeti ca am facut bine daca l-am sters din lista de prieteni de pe facebook si i-am dat si block fostului iubit?

cum ati fi reactionat daca at fi fost in locul lui

44 răspunsuri:
| William a răspuns:

Daca eram in locul lui te stergeam eu primul si iti dadeam ignore.

| floresdemayo a răspuns (pentru William):

Concluzia: fetele sunt mai rapide.hee hee
Mai impulsive. Mai iertătoare (mâine îl va debloca).

@Floren3456
Nu trebuia să-l (mai) ștergi, fiindcă block-ul le rezolva pe toate.

| Florentina9210 explică (pentru floresdemayo):

E adevarat ca suntem mai impuslive mai rapide. Si nu, nu am de gand sa il scot de la block. Sunt deja 4 luni de atunci si e mai bine asa. Stiu, dar atunci am dat doar unfriend ca sa vada ca nu mai esti ''bine primit'' in lista mea si dupa alta bomba gen block. Stiu, sunt rea big grin

| floresdemayo a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu cunosc povestea voastră, dar probabil atitudinea lui posesivă și cicălitoare, te-au îndemnat să reacționezi așa. Poate a existat și din partea ta, o mică dorință de răzbunare. I-ai dat delete pentru a-l pedepsi, cumva. Poate că ai făcut-o cu o strângere de inimă, poate că nu ai ți-ai dorit într-adevăr asta. Însă, așa ai simțit atunci, că trebuie să procedezi. Doar că, respingerea ta nu l-a afectat decât pe moment, iar apoi a continuat să facă lucruri, care pe tine te răneau. De aici și hotărârea ta de a-i da... block.
Să știi că block-ul nu poate opri pe cineva care te iubește, ori care te urăște să te caute. E doar ceva superficial, formativ... Îl poți debloca oricând, dar tu alegi dacă îi mai răspunzi sau nu, la mesaje. De multe ori, amânarea (ori absența) unui răspuns așteptat, minut de minut, doare mai tare decât un block.

| Florentina9210 explică (pentru floresdemayo):

Ai perfecta dreptate.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru floresdemayo):

Fetele sunt mai iertatoare? Pai depinde de varsta 1 Daca domnisoara are 15-16 ani poate...
Imi aduc aminte de primul meu iubit! Aveam si eu 22 de anisori.Ma intalnisem cu flacaul ( cu 2 ani mai mic, nu avea armata facuta) Adusese o floare. Credeam ca mi-a adusese mie.M-a lasat sa tin pe toata perioada intalnirii, dar l-a sfarsit mi-a cerut-o inapoi, cica trebuie sa- o dea unei verisoare.Asta mi-a dat de gandit, cum adica sa-mi ceara floarea inapoi.Si am spus SPOP.Ca m-am gandit ca mai are si pe alta si i-am lasat cale libera.Imi ceruse inapoi cadoul care mi-il daduse de 8 martie (un bibelou) Am zis ca l-am spart... dar nu a fost asa!
Ne-am intanit dupa vreo 18 ani,, a sarit sa ma pupe, m-a scos la o pizza, dar doar atat.

| floresdemayo a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da, sunt mai iertătoare, iertarea nu ține de vârstă, mai degrabă de greșeala comisă. Sunt greșeli care pot fi iertate, și fapte care nu pot fi iertate, atât de ușor. Însă, cu timpul, intervine uitarea. Nu uiți tot, dar (parcă) se mai estompează din durere, iar amintirea te face doar să zâmbești trist aducerii-aminte.
În legătură cu primul tău iubit... Aoleuuu, imaturitatea tinereții. Trebuia să-l trimiți în armată, mai repede, dacă asta îl maturiza.hee hee
Floarea aceea, cine știe prin câte mâini a mai trecut... Nici nu vreau să mă gândesc, că ai fost una dintre 'verișoare'.
Și totuși, după atâția ani, ai găsit puterea de a-l ierta (vezi, nu trebuie să ai 15-16 ani, pentru a face asta). Un zâmbet, o îmbrățișare, o inviație la pizza, te-a făcut să uiți totul.
În mod sigur, acum are armata, altfel te punea să plătești (și) pizza... : ))

| Drimmero a răspuns:

Daca tu asta ai simtit sa faci, de ce sa ai remuscari? Daca e ''fostul'', ce rost mai are sa te complici cu el? Si cum as fi reactionat eu... as fi avut si eu o reactie de orgoliu si de frustrare, dar intelegeam situatia!

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Si cum te-ai fi manifestat cu aceste reactii de orgoliu si frustrari?

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Pur si simplu, la inceput nu-mi ''cadea'' bine, dar apoi intelegeam situatia si imi vedeam de viata mea. Imi dadeam seama pur si simplu ca, fata nu mai ma vrea si cu timpul imi trecea.

Ma bucur ca ai o asa gandire.

Nu te poti agata de cineva daca nu esti acceptat, abandonezi disputa si asta e, viata merge inainte orice s-ar intampla! Multumesc!

Ai dreptate. Dar el nu priveste asa viata. Inca ma hartuieste cu intrebari anonime pe ask. Ma jigneste etc.

E cam psihopat el asa? Se vede ca mai tine la tine, dar e prea obsedat, nu asa se face, eu zic ca mai bine ai vorbi cu el fata-n fata si spune-i tot ce simti, fa-l sa inteleaga ca, tu ai terminat-o cu el, daca vrei sa-i spui asta. Daca tu mai simti ceva fata de el, spune-i si asta! Dar daca nu mai simti nimic, spune-i ca s-a terminat totul intre voi 2, dar fata-n fata!

Imi e teama, daca imi da si vreuna? Ca o data mai in gluma mai in joaca i-am dat o palma deoarece nu ii placea sa isi tina mainile acasa. Si mi-a luat mana mea in a lui si mi-a zis sa nu mai fac asta in viata mea...

Pai si acum ce faci? Stai in casa de frica lui? E nasoala treaba aici. se intampla cazuri si cazuri cu fete/femei injunghiate de iubitii gelosi, ai grija!

Nu stau in casa de frica lui, dar cand il voi intalni pe drum il voi evita. E mai bine. Nu e sanatos tipul.

Nasol asa, sigur daca te vede va cauta sa se bage-n seama.

Ma voi preface ca voi vorbi la telefon. Sau ma voi juca. Un asemenea tip nu merita sa fie bagat in seama si inteles.

Poate ca merge sa-l ignori pe facebook, dar in viata reala poate sa-si verse frustrarea si sa te loveasca. Se va enerva profund, daca zici ca-i bolnav.

Si acum ce sa fac? Sa umblu cu sprai paralizant la mine? Ca oricum stiu sigur ca nu voi scapa de un bolnav ca el. Uite de exemplu si bunica sa cand trece pe drum se uita la mine in curte de fiecare data.

Familie de obsedati!

Exact. Pai daca imi spune el mie pe ask ca de cate ori ma sterg la fund dupa ce fac treaba mare, si eu i-am zis ''te astept pe tine'' dar el ''ai grija ca s-ar putea sa imi placa''. Sau mai era ceva de genul ''la ce varsta sper sa ma marit si daca voi mai fi domnisoara pana atunci'' niste intrebari stupide. A, si inca ceva mi-a propus ca si-ar dori un hardcore...

rolling on the floor)) Clara treaba.

Poti sa fii mai explicit? happy

Ma refer la faptul ca prea obsedat, imatur si ce mai vrei tu. De curiozitate. Ce varsta are?

E mai mic ca mine cu 1 an. Are 22. Vrei sa spui ca el este obsedat sa ma aiba?

Exact, prea posesiv, neintelegator, vrea sa te obtina chiar daca e pregatit pentru orice. Te vrea cu orice scop, cam asta rezulta din ceea ce ai explicat prin toate comentariile tale.

Si cum sa scap de el? Oricum mi-a zis ca mama lui nu m-ar accepta. Nu stiu de ce, el stie motivul. Cand ne plimbam pe strada de mana mai ma uitam si eu in parti sa vad daca gasesc vreun amic/amica si el sarea ca ars cica ''unde ma uit''. O data am fost la verisoara mea si ne-a prins seara ca ea e vorba lunga si am venit amandoi pe strada si ne-am oprit mie imi era un pic teama ca nu era nimeni si mi-a zis ca nu o sa imi faca rau niciodata. Si ma mai deranjat la el un lucru ca de cate ori ne plimbam ziua mergeam ce mergeam dupa ne opream si ne sarutam. Mie imi era rusine ca ma vede lumea si el a zis ca nu ii pasa de lume. Ba aici era foarte dragastos cu mine ba mai tarziu se enerva...

Era cu dus si cu intors, nici el nu stie ce vrea. Si cum sa scapi de el? Asteapta pana gaseste alta, de nebuni nu scapi. Pana nu-i trece lui dragostea, n-ai ce-i face!

Ok. Mersi mult pentru sfaturi.

N-ai pentru ce :*

| Fatamuntilor a răspuns:

Era de ajuns sa-i dai bloc si automat va fi sters din lista de prieteni!
Ce as face? Daca ar simti ceva pentru tine, ar incerca sa ia legatura cu tine LIVE! Banuesc ca are numarul tau de telefon, id ul de mess, adresa de acasa, deci...

| alexandrualind a răspuns:

Urat ce ai facut

| Florentina9210 explică (pentru alexandrualind):

Stii macar povestea? Si motivul pentru care am facut-o?

| alexandrualind a răspuns (pentru Florentina9210):

Care? Hai ca sunt curios.

De ce iti dai cu parerea daca nu ai citit in detaliu intrebarile mele? Majoritatea sunt legate de el. Intai sa dai un raspuns, incearca sa examinezi in prealabil motivul si dupa poti comenta.

| alexandrualind a răspuns (pentru Florentina9210):

Hai ca iti zic acumabig grineci eu as fi foarte nervos pentru ca nu este bun acest gest.Multumesc!

Imi multumesti pentru ce? Eu consider ca am facut bine ceea ce am facut deoarece nu stii tu cate am ''tras'' cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine de mine ca nu am fb rolling on the floor

| Blancche a răspuns:

Atâta timp cât este ' fostul ' şi asta ai simțit să faci ai făcut bine.zic eu.
Adică probabil o să işi facă o nouă prietenă şi nu eşti obligată in vreun fel să îi dai like-uri la postări laughing. Sau pur si simplu să le vezi.
Nu ştiu ce reacție ar putea să aibă....depinde de felul in care v-ați despărțit. Poate se aştepta sau poate va fi surprins și îți va cere explicații. ^^

| Florentina9210 explică (pentru Blancche):

E genul de baiat gelos si foarte posesiv. Cred ca i-am ranit putin orgoliul prin tot ceea ce am facut, si cu stergerea din lista am inchis capitolul. Cel putin eu, da. Acum nu stiu el.

| Stella1 a răspuns:

Salut.Consider ca daca baiatul e in trecut nu merita sa te gindesti daca ai procedat corect.V-ati despartit doar din cauza la ceva.

| daphne12 a răspuns:

Sunt de acord ca l-ai sters, dar chiar block?
Oricum daca as fi fost in locul lui as fi inteles situatia si mi-as fi continuat viata