| Florentina9210 a întrebat:

Credeti ca am facut bine daca l-am sters din lista de prieteni de pe facebook si i-am dat si block fostului iubit?

cum ati fi reactionat daca at fi fost in locul lui

44 răspunsuri:
| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Poti sa fii mai explicit? happy

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Ma refer la faptul ca prea obsedat, imatur si ce mai vrei tu. De curiozitate. Ce varsta are?

E mai mic ca mine cu 1 an. Are 22. Vrei sa spui ca el este obsedat sa ma aiba?

Exact, prea posesiv, neintelegator, vrea sa te obtina chiar daca e pregatit pentru orice. Te vrea cu orice scop, cam asta rezulta din ceea ce ai explicat prin toate comentariile tale.

Si cum sa scap de el? Oricum mi-a zis ca mama lui nu m-ar accepta. Nu stiu de ce, el stie motivul. Cand ne plimbam pe strada de mana mai ma uitam si eu in parti sa vad daca gasesc vreun amic/amica si el sarea ca ars cica ''unde ma uit''. O data am fost la verisoara mea si ne-a prins seara ca ea e vorba lunga si am venit amandoi pe strada si ne-am oprit mie imi era un pic teama ca nu era nimeni si mi-a zis ca nu o sa imi faca rau niciodata. Si ma mai deranjat la el un lucru ca de cate ori ne plimbam ziua mergeam ce mergeam dupa ne opream si ne sarutam. Mie imi era rusine ca ma vede lumea si el a zis ca nu ii pasa de lume. Ba aici era foarte dragastos cu mine ba mai tarziu se enerva...

Era cu dus si cu intors, nici el nu stie ce vrea. Si cum sa scapi de el? Asteapta pana gaseste alta, de nebuni nu scapi. Pana nu-i trece lui dragostea, n-ai ce-i face!

Ok. Mersi mult pentru sfaturi.

N-ai pentru ce :*

| alexandrualind a răspuns:

Urat ce ai facut

| Florentina9210 explică (pentru alexandrualind):

Stii macar povestea? Si motivul pentru care am facut-o?

| alexandrualind a răspuns (pentru Florentina9210):

Care? Hai ca sunt curios.

De ce iti dai cu parerea daca nu ai citit in detaliu intrebarile mele? Majoritatea sunt legate de el. Intai sa dai un raspuns, incearca sa examinezi in prealabil motivul si dupa poti comenta.

| alexandrualind a răspuns (pentru Florentina9210):

Hai ca iti zic acumabig grineci eu as fi foarte nervos pentru ca nu este bun acest gest.Multumesc!

Imi multumesti pentru ce? Eu consider ca am facut bine ceea ce am facut deoarece nu stii tu cate am ''tras'' cu el.