| totomia21 a întrebat:

Hei TPU credeti ca este important sa aveti cei mai buni prieteni? Raspundeti va rog! Sunt curioasa!

9 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Este foarte important. Ai cui sa-i spui ceva ce te apasa, cui sa-i cer sfaturi, cu cine sa te plimbi, sa te distrezi, pe cine sa te bazezi cand ai nevoie de ajutor.

| Ibrahimovic a răspuns:

Da, pentru mine este. Acord o mare atentie prietenilor adevarati! happy

| Seepty a răspuns:

Da este important pentru ca iei te ajuta la greu, te inveselesc si stiu aproape totul despre tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiam ca exista cei mai rai prieteni si cei mai buni prieteni... sau prieteni in general

| Aimee33 a răspuns:

Da, este foarte important, deoarece peste el iti reversi tristetile, bucuriile...Dar, stii tu...in lumea asta greu gasesti pe cineva care chiar sa se numeasca ''prieten''.In opinia mea, cei mai buni prieteni sunt parintii, care te cunosc cel mai bine si carora sa le explici necazurile tale.Numai bine! kiss

| Biiskrem a răspuns:

Pentru unii e important, pentru alții nu.
Eu fac parte din cea de-a doua categorie de oameni happy

| StochirleaAlexandra a răspuns:

„Prieten adevărat e cel care, chiar dacă te cunoaşte bine, continuă să te placă."
Da, este important...

| danyel2012 a răspuns:

Este foarte imprtant, cu ei imparti multe, si bune si rele, ei sunt cei care te inteleg cel mai bine si de la care primesti sfaturi

| crazypretty a răspuns:

Da este iar in opinia mea prieten adevarat nu este cel care iti spune ce vrei sa auzi ci cel care sa iti spuna ce trebuie sa auzi cand faci ceva bun sau rau.Si un prieten bun nu este cel care stie sa iti spuna cuvinte frumoase si sa faca promisiuni mari ci cel pe care sti ca te poti baza care cand spune ceva face si nu se suceste.Si de asemenea un prieten adevarat nu are nevoie de cuvinte de la tine ci te stie dupa expresia fetei te citeste din priviri si mai presus de toate un prieten adevarat imparte cu tine orice problema a sa deoarece stie ca ceea ce iti spune va ramane intrevoi iar in opinia mea o prietenie adevarata se cladeste pe incredere si poate de asta are nevoie de timp