Clar nu.
Cred ca sunt oameni care fac niste ritualuri in care cred, dar nimeni nu poate face nimic concret prin vraji si blesteme, ca sa zici ca e parte din realitate.
La fel si cu divinitatea asta timida, care ne-a lasat biletel scris de altii pe frigider, si niciodata n-a deschis gura.
Am un psihic suficient de echilibrat, incat sa nu aiba nevoie de sustineri de genul asta.
Ăla te iubește și omu' caută atenție, iar tu vrei să-i faci vrăji.
Nu l-ai fermecat tu destul?
Nu, e vrajeala. Si asta e o iluzie ca si religia, nu s-a demonstrat faptic nimic, ca nu are cum, sau daca se intampla ceva, e pura coincidenta, de aia foarte rar au loc asa coincidente. E iluzie tot ce nu se poate demonstra oricand si cam de oricine.
E ca si cum sa zicem ca eu zic ca sunt destept, dar faptele arata ca nu sunt, deci e iluzie ca sunt.
Iluzia este ceva nereal.
Daca ai un pistol cu apa, sa nu te astepti ca o sa iasa gloante cand apesi pe tragaci.
Nu cred Am facut un pact cu Diavolul cand eram clasa a 7-a, in a 9-a am facut un ritual pentru un baiat dintr-o carte cu magie neagra.
Nu s-a intamplat efectiv nimic si am devenit satanista din greseala Nu recomand
Nu cred.
Dar sincer, uneori pe partea partea de blesteme da. Nu ca vraja, dar e ceva dubios, au unele persoane un talent, ca orice gand negativ asupra cuiva, se si cam intampla.
Coincidena sau nu?
Tu ce parere ai?
Cred ca este de vina emisfera stanga a creierului, cea care se ocupa de interpretari si cauta tipare acolo unde in fapt nu exista .
anonim_4396 întreabă:
miha_3376 întreabă: