Scuzați-mi* (ca să știi pe viitor).
Încă e...proful de muzică.Din prima oră cu el ne-a făcut needucați și tot timpul ne reproșează că ascultăm muzică de canal, că nu vrem să facem nimic etc.La început era chiar amuzant să-l vezi cum se agită și cum n-are dreptate, dar după un an îți slăbește nervii.
Stiu ca era scuzati-mi dar atunci cand am dat publica intrebarea a spus robotelul ala ca este gresit si a trebuit sa o trimit asa
Bine.
Vad ca pentru multi un profesor m**ist este ala competent care-si face treaba.Ok, nici sa exagereze da' daca nu-i inveti sau ii faci panarama la ora e logic sa-ti puna 2, 3 sau 4.
Cea mai m**sta a fost una de geografie.Venea la mijlocul orei, se plangea ca n-are timp sa predea si statea in clasa si in pauza.
Bună!
Se mai întîmplă uneori şi lucruri de genul acesta. Profesori răi, copii neascultători şi în special uituci. Aşa e la şcoală. Data viitoare vezi ce faci cu profa. Nu mai uita caietul.
Succes!
Pana acum, nu am avut si nu as putea spune ca am un profesor de care sa-mi fie scarba. Dar ca sa zic asa, profa de engleza e cam pe alta lungime de unda, si nu doar cu mine, ea cu toata scoala are ceva...
Profa de engleza.Si inca o am.O **** de profesoara.Nu face nimic, elevii sunt tufa la engleza si cand o sa aiba nevoie de limba asta in viata, o sa se cace pe ei.Si ma plictisesc de mor la ora aia.E penibila.
Profesorul de matematica din liceu.
A pus 28 de note de 2 in 5 minute.
Daca erai la tabla si rezolvai o problema iar la un moment dat te blocai, nu te ajuta, te trimitea la loc si iti punea 2 sau 3.
Siiiii ai trecut>?
Da. Si din prima si cu 7
Si acum sunt si la facultate pe profil de matematica si info
Sa-ti mai treaca 2 ca ai avut o datorie?
Pasta chiar ca nu am mai auzit-o